La diputada socialista al Parlament Núria Segú “denuncia” que el cap de llista de CiU per Tarragona, Joan Miquel Nadal , encara no ha intervingut ni una sola vegada al Plenari català
Segú demana a Nadal que per coherència el millor que pot fer és deixar pas a algú que tingui ganes de treballar
  
Fotografia d'arxiu
La diputada socialista al Parlament, Núria Segú, ha qualificat avui com a “molt greu el fet que, un cop superat ja el meridià de la legislatura, el cap de llista de CiU per Tarragona a les darreres eleccions autonòmiques, Joan Miquel Nadal, encara no hagi intervingut ni una sola vegada, repeteixo, ni una sola, al ple del Parlament.”

“Vull recordar que la legislatura es va iniciar el novembre de 2006 i que ja ens apropem als 50 plens celebrats al Parlament en aquests moments. Per dir-ho d’una altra manera, tots els diputats socialistes han intervingut, com a mínim, un cop als plens parlamentaris. Doncs bé, el senyor Nadal res de res, desaparegut en combat... o una de dos, o bé el senyor Nadal no té cap pes a les files convergents o bé no té cap interès per treballar.”

Núria Segú considera que, al marge del color polític, els ciutadans tarragonins van anar a votar per elegir els seus representants al Parlament de Catalunya per aquests quatre anys, persones que treballin per millorar la seva qualitat de vida i els seus interessos, no persones que estiguin absents de tot allò que es debat a la Cambra.

Davant aquesta circumstància, la diputada socialista emplaça al diputat de CiU a que “recordi que durant aquests anys té un compromís amb els electors tarragonins. Els compromisos s’han de complir, més quan parlem de responsabilitats polítiques. Si no es capaç de fer-ho, per coherència i per respecte als ciutadans de Tarragona, el millor que pot fer és deixar pas a algú que tingui ganes de treballar pel Camp de Tarragona, encara que sigui des de l’oposició.”
Redacció TT - 17/03/2009 - 17:17h
De la Marina Tarraco
18/03/2009
02:07
Pot-ser millor que es miri els informes de Marina Tarraco o ho farà algun familiar.
Hi havia una vegada...
17/03/2009
23:24
Pero alguns d'aquests penquen? il.lusos que sou uns il.lusos
Voyeur
17/03/2009
23:03
Ja, però el del costat seu s'està mirant les pàgines porno d'internet. Aquí no dòna pal a l'aigua ningú.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.