Iniciativa per Catalunya porta al Tribunal de Comptes el pàrking Jaume I
L’agrupació local d’ICV vol que es depurin les responsabilitats en l’ús de fons públics que s’hagin pogut produir
  
Segueix la judicialització de l’”afer” del pàrking Jaume I.
ICV ha decidit presentar aquest dimarts una denuncia davant del Tribunal de Comptes de l’Estat per a que investigui presumptes responsabilitats en l’ús de fons públics en la construcció del pàrking Jaume I.
La Coalició, segons ha informat a TT una portaveu de la mateixa, ha decidit realitzar aquesta denúncia al Tribunal de Comptes depenent de l’Estat, ja que aquest òrgan a diferència de la Sindicatura de Comptes, a part de tenir capacitat fiscalitzadora també la té jurisdiccional, per tant, pot decidir enjudiciar als presumptes responsables d’irregularitats comptables i econòmiques del sector públic.
Recordem que en el seu moment, la plataforma Veu Ciutadana ja va denunciar aquestes presumptes irregularitats a la Sindicatura de Comptes, i a la Fiscalia, i que recentment ha presentat una nova demanda davant del Jutjat de Guàrdia. Per la seva part, l’Ajuntament, també ha portat el cas a la justícia, concretament a la Fiscalia arran de les declaracions realitzades per Rafael León, gerent de l’empresa Sistemas Alem, l’empresa encarregada en un principi de la construcció del pàrking “intel•ligent”, qui va manifestar que havia hagut tràfic d’influències, apropiació de tecnologia i modificació irregular del projecte de l’aparcament de la Part Alta de Tarragona.
Un equipament que es va pressupostar en el seu moment en 3,9 Meur i que ja ha arribat als 31 Meur, i que ha passat de robòtic a convencional i de tenir 600 places a disposar-ne de 350.
Actualment i degut al procés judicial en que es troba immers l’Ajuntament, les obres estan aturades.
Pitu Tarrasa - 01/12/2008 - 18:31h
Amadeu
11/12/2008
16:18
Vols dir que l'obra està aturada degut a un procés judicial, o és que ningú sp per on s'ha de tirar!!. Vaja NYAP!! (en español= chapuza)
Antonio Matamoros
02/12/2008
17:21
A quien hemos de meter a la carcel
jo
02/12/2008
13:32
Així d'una vegada es sabrà on nat els diners i si el parking pot o no pot funionar com estava pensat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.