Fernández: «és inacceptable que vostè en una entrevista feta al Tot Tarragona, amagui i menteixi, quan se li va preguntar si coneixia la situació laboral del senyor Trasobares»
Ballesteros: «vagi en compte amb algunes expressions perquè aquesta ha quedat recollida i jo prendré les decisions que hagi de prendre, per tant atingui’s a les conseqüències»
  
Un dels moments de més tensió que es va viure en el Plenari celebrat aquest dimarts,es va produir al final del mateix quan el portaveu del Partit Popular, Alejandro Fernández, s’ha dirigit a l’Alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, per reiterar-li una pregunta que va quedar pendent en l’anterior Ple.

En el passat Plenari del dia 26 de febrer, en el torn de precs i preguntes, el portaveu del grup municipal del PP, va formular la següent pregunta a l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros:

“En una entrevista realitzada pel diari digital Tot Tarragona, se li va preguntar si el senyor Trasobares seguia lligat a l’Ajuntament i vostè va respondre que s’hauria de preguntar al senyor Carles Castillo. Jo li pregunto, ja sap la relació que té el senyor Trasobares amb l’Ajuntament?”
La resposta de l’Alcalde va ser: “Ho respondré en el proper Plenari”.
Arribada l’hora de respondre, en el Plenari d’aquest dimarts, Ballesteros ha “dirigit” la pregunta al tinent d’alcalde Carles Castillo, qui ha respòs el següent:

“Em sap greu senyor Fernández que faci aquesta pregunta i a més em fa vergonya aliena perquè no és responsabilitat seva i crec que passarà la mateixa vergonya que jo he passat. També perquè afecta a qüestions personals d’una persona (Jesús Trasobares) que tot i que crec que no ha actuat gens bé, ha pecat d’intransigent, de poca humiltat i de mala gestió, el respecto com a persona. Pel que fa a la seva relació amb l’Ajuntament, doncs aquesta es va trencar per la seva gestió del Jaume I i per la seva gestió de l’AMT, del Jaume I se’l va acomiadar fàcilment perquè era una prestació de serveis que estava fent. Amb l’AMT tenia un contracte blindat amb una clàusula segons la qual l’Ajuntament de Tarragona es veia obligat a indemnitzar-lo amb més de 350.000 euros. Davant l’escàndol que podia suposar, i amb la vista posada també en els informes del Jaume I, el senyor Trasobares voluntàriament va demanar la jubilació parcial anticipada i ho vam acceptar. Per tant, a l'EMT té un 15% de jornada laboral i cobra conforme això. Aquesta és la relació del senyor Trasobares amb l’Ajuntament, com he dit un contracte blindat signat per l’administració pública, un escàndol que ve de l’anterior equip de govern”.

L’Alcalde de Tarragona ha volgut deixar clar que això no va ser signat per aquest equip de govern ERC, PSC, sinó per CiU i PP, aquesta indemnització escandalosa va ser reconeguda, signada i avalada per vostès”.

Finalment el portaveu popular ha agraït la resposta i ha afegit que “quan es pregunta és perquè no se sap, però segueixo pensant que és inacceptable que vostè en una entrevista i davant la ciutadania ho amagui i menteixi, que és el que va fer en el mitjà Tot Tarragona, quan se li va preguntar si coneixia la situació laboral del senyor Trasobares. Prefereixo mil vegades que se sàpiga la veritat abans que es menteixi”.

L’Alcalde ha replicat a Fernández i ha dit: “jo li demano que retiri això de que he mentit perquè jo no menteixo mai en públic, puc callar-me algunes coses que sé però no menteixo en públic, vagi en compte amb algunes expressions perquè aquesta ha quedat recollida i jo prendré les decisions que hagi de prendre, per tant atingui’s a les conseqüències”.
Pili Domínguez - 31/03/2009 - 17:41h
Comentari eliminat
02/04/2009
13:30
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Comentari eliminat
02/04/2009
11:58
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
Comentari eliminat
02/04/2009
11:58
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.