CiU i PP reiteren que no tornaran a la Candidatura fins que l’Alcalde no els hi faciliti la documentació sol•licitada per aclarir les presumptes irregularitats al voltant de la gestió de la mateixa
  
Joan Aregio i Alejandro Fernández
Joan Aregio ha reiterat a TT que mentre el senyor Rigau estigui al front de la Candidatura, el seu grup municipal no tornarà a la mateixa, afegint que el màxim responsable d’aclarir les irregularitats que es van produir amb diners públics, és el senyor Ballesteros, Alcalde de la ciutat, que fa temps que hauria d’haver cessat a Mario Rigau.

Tot i això, Aregio ha manifestat que CiU se n’alegra molt de que Tarragona tingui moltes possibilitats de ser escollida pel COE com a possible seu dels Jocs del Mediterrani del 2017, i que treballen i ho seguiran fent per a que això sigui realitat.

D’altra banda, el portaveu de CiU s’ha mostrat molt crític davant la possibilitat de que la “Vil•la Mediterrània”es construeixi a la “ciutat Residencial”, al considerar que s’ha de preservar aquest lloc com un servei públic i com un exemple d’instal•lacions lligades amb el seu entorn.

Per la seva part, Alejandro Fernández, portaveu del PP, ha dit a TT, que el que un cop més exigeix el seu grup municipal és que l’Alcalde Ballesteros, com a màxim responsable de la Junta directiva doni les explicacions corresponents, i esvaeixi qualsevol dubte al voltant dels diners públics que s’han “invertit” en aquest projecte.

Alejandro Fernández també ha recordat a TT, en el seu moment l’Alcalde Ballesteros els hi va prometre la substitució de l’encara president executiu de la junta directiva, senyor Mario Rigau. Davant d’aquests incompliments el PP també reitera que no tornarà a la Junta directiva però que desitja que la nostra ciutat sigui finalment nomenada pel COE com a candidata a organitzar els Jocs del Mediterrani 2017.
Pitu Tarrasa - 02/04/2009 - 20:04h
jon
06/04/2009
14:50
Aunque ya hay quien dice que no existió ese contrato. Si lo fuera, fué un contrato entre empresa privada y emprea privada, donde por cierto los socialistas que ahora critican, estuvieron 18 años en el Consejo. Un hombre de la valia de Tresobares no se va a una empresa por cuatro años, de ahí el "blindaje", que por cierto dicen que ha renunciado, entonces donde está el escandolo?. Sabeis lo que cuestan los cargos de confianza, que por serlo no pegan ni golpe, bueno salvo "espiar" de ahí la marcha del Beltran, Juanpere, y otros buenísimos profesionales, sin carnet en boca, pero con unas ganas de comeeeeer.
veu ciutadana
03/04/2009
17:09
¿por que no solicitan y lo hacen publico el contrato del Sr. Trasobares
josep-tgn
03/04/2009
12:54
al Sr.Perico
como veo que hablas con conocimiento de causa y sabes quien soy, te dire que no me quedare sin subvención por que no la tengo y por que me la han denegado...
aunque me la prometieron...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.