L'Ajuntament de Constantí deixarà de ser socialista després de 25 anys, com a conseqüència d'una moció de censura
El secretari dels socialistes del Camp, Xavier Sabaté, ha afirmat que aquesta moció l’únic que aconsegueix és carregar-se la democràcia
  
L’alcalde de Constantí, Cristóbal Ramírez
Els grups polítics d’ERC, de CiU i el membre no adscrit de l’Ajuntament de Constantí, Josep Plana (ex PSC), presentaran un moció de censura contra l’actual equip de govern del consistori, governat pel PSC i PP.

ERC, CiU i Plana, han argumentat que “per la manca de capacitat de govern i la conseqüent paràlisi que viu el nostre municipi, prenem la decisió d'actuar al respecte i de realitzar una moció de censura, per governar l'Ajuntament de Constantí i donar-li l'estabilitat necessària per poder solucionar els problemes dels veïns del municipi”. L’objectiu que es proposen és “aconseguir un govern obert, transparent, participatiu, ètic i social, perquè creiem que és el millor per Constantí i la seva gent”.

Per la seva banda, el primer secretari de la Federació del PSC del Camp, Xavier Sabaté, ha afirmat avui que “si CIU i ERC presenten finalment una moció de censura a Constantí estarem davant d’una perversió de la voluntat democràtica dels ciutadans expressada a les urnes. Fets com aquests l’únic que aconsegueixen és carregar-se la democràcia.” A més, Sabaté ha assegurat que “aquesta moció respon única i exclusivament als interessos personals d’uns pocs que volen ignorar la voluntat de la majoria de veïns de Constantí. L’objectiu és fer-se amb el poder a qualsevol preu, sense escrúpols ni vergonya.”
Finalment, el primer secretari del PSC del Camp ha afirmat que “els socialistes volem que les coses vagin bé. Per tant, vull deixar molt clar que no aprofitarem la inestabilitat que es viu, per exemple, a Montblanc per guanyar l’alcaldia de cap altre manera que no sigui per la voluntat democràtica dels ciutadans expressada a les urnes. Nosaltres no volem governar en cap cas de la ma dels trànsfugues.”

Per la seva banda, l’alcalde de Constantí, Cristóbal Ramírez, ha deixat molt clar que “no hi ha cap motiu objectiu per presentar aquesta moció de censura, tret de l’ambició personal i la falta d’escrúpols d’un trànsfuga. En democràcia el que no pot ser és que una única personal estigui per sobre de la voluntat democràtica dels més de 2.000 veïns del poble que van votar a les darreres eleccions municipals.”

Recordem que l’Ajuntament de Constantí està format per tretze regidors: cinc del PSC i un del PP, que formen l'equip de govern actual; un exregidor del govern pel PSC, Josep Plana, que va dimitir fa dos mesos, i tres regidors de CiU i tres, d'ERC. Si s'ajunten els set que tècnicament ara són a l'oposició, trencarien l’hegemonia política que els socialistes han exercit en els darrers 25 anys en aquest municipi del Tarragonès.
Redacció TT - 03/12/2008 - 13:30h
contasti
05/12/2008
12:01
ells si que van caure baix pactant amb el pp per manar... no els votaré mai més... em sembla bé que canviin de xupopteros... tot queda a casa...
Tarragoní
04/12/2008
13:46
Sabaté així és el joc. Sinò perquè a Catalunya manen els perdedors de les eleccions?...
El Mosqueperro
03/12/2008
23:41
La Plana major ho tenia molt emparaulat, ja em veurem de coses.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.