El Partit Popular demana que Ballesteros reestableixi l’abonament T-10 per als autobusos de la ciutat
 La petició s’ha fet aquest divendres en la reunió del Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports
  
El Partit Popular de Tarragona ha demanat a l’equip de Govern de la Ciutat que reposi l’abonament T-10 per a l’autobús municipal, abonament que l’alcalde Ballesteros va decidir eliminar en la reestructuració.

En el marc de la reunió del Consell d’Administració de l’Empresa Municipal de Transports celebrada aquesta tarda, el regidor del Partit Popular, Jordi Roca ha demanat que es reestablís aquest abonament ja que són nombroses les queixes dels veïns per aquesta qüestió. En paraules del regidor Jordi Roca “és una abonament còmode i que utilitzava molta gent. Moltes famílies el troben a faltar, ja que era d’us habitual per molta gent anar a comprar o treballar i molts nens i joves l’utilitzaven també per a l’autobús que els porta a l’escola. Sobretot és ideal per a usuaris que no agafen diàriament l’autobús, però si de forma regular”.


Des del Partit Popular es vol remarcar que s’ha esperat a la reunió del consell d’administració per fer aquesta petició ja que considerem que és el lloc on cal fer-ho. No obstant això i donat que les intencions del PSC no sembla que siguin les d’atendre les necessitats de la ciutadania i reestablir aquest abonament, almenys a curt termini, ho demanem també públicament a través dels mitjans de comunicació.
Redacció TT - 09/05/2009 - 13:51h
Joanpere
12/05/2009
16:53
Aquesta és la mena de cura que té el Partit So-cia-lis-ta amb els treballadors?
JBL
12/05/2009
16:50
Gràcies, Sr. Alcalde. Una altra mostra de gratitut envers els qui el vàrem votar. Qui no estigui content, que agafi un taxi!
NOYAKKI MATURI
11/05/2009
13:58
Una altra pèrdua de poder adquisitiu per als tarragonins usuaris del bus.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.