Constituïda la gestora per “garantir la normalitat” d’Esquerra al Camp de Tarragona
  
Part de la gestora
Aquest dilluns ha quedat constituïda la junta gestora que dirigirà la Federació d’Esquerra al Camp de Tarragona fins que es celebri un congrés regional que esculli el nou president i la nova executiva. D’aquesta manera, Esquerra garanteix la normalitat interna de funcionament que havia quedat estroncada amb la dimissió de l’anterior president regional, Albert Pereira, i altres integrants de l’executiva. La gestora és “un instrument provisional” prevista als Estatuts que basarà la seva activitat en la imminent campanya a les eleccions Europees del 7 de juny i en la preparació i celebració “el més aviat possible” d’un congrés regional on la militància triï una nova executiva. Altrament, aquesta gestora ha estat aprovada avui al matí per unanimitat per tota l’Executiva Nacional d’Esquerra.

Entre els membres de la gestora hi ha deu que formaven part de l’executiva regional que va presidir Albert Pereira, amb la qual cosa, segons paraules de qui fou el secretari d’Organització de la Federació i és des d’avui president de la gestora, Ferran Civit, “es vol donar legitimitat i continuïtat a l’anterior executiva, perquè no hi ha cap qüestionament del seu treball dut a terme”. Aquestes deu persones són: Civit, Àlfred Pitarch, Isabel Sales, Ferran Milà i sis membres nats de l’executiva regional, que són: els cinc presidents comarcals de la Federació i el representant de les JERC a nivell del Camp. Els cinc presidents són: Pau Ricomà (Tarragonès), Xavier Làzaro (Baix Camp), Antònia Quintana (Alt Camp), Josep Maria Combalia (Conca de Barberà) i Josep Maria Castan (Priorat); i el representant de les JERC és el seu portaveu regional, Oriol Nicolau.

A les deu persones citades se sumen càrrecs orgànics i territorials amb l’objectiu de “reforçar l’estructura”: els presidents de les tres seccions locals més grans, Tarragona, Reus i Valls (Ramon Maria Sans, David Llambrich i Ramon Canela, respectivament), el dos diputats actuals de la Federació, Sergi de los Rios i Tomàs Bigorra, i Francesc Tarragona, que és director dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques.

Civit ha explicat que els criteris per escollir la gent d’aquesta gestora responen a la voluntat d’una “representació bastant plural”. La gestora, tal com marquen els Estatuts d’Esquerra, serà la que convocarà un congrés regional extraordinari. La intenció és que se celebri a començament de l’estiu i “treballarem per l’objectiu de cohesionar el partit al territori, a Esquerra som diverses sensibilitats, però d’Esquerra només n’hi ha una”, ha manifestat Ferran Civit.
Redacció TT - 11/05/2009 - 23:17h
feliu
13/05/2009
08:18
Però es que a esquerre hi hagut mai normalitat??.
Jo
12/05/2009
01:39
La Gestora es molt paritària... no hi ha més dones a ERC???
ja tocava
11/05/2009
23:51
Ara ja estic mes tranquil.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.