Segons CiU, el 80% de les factures que es pagaran amb el crèdit que ha demanat l’Ajuntament corresponen al govern del PSC
  
El portaveu del grup municipal de CiU, Joan Aregio, ha manifestat aquest dimarts, en relació al crèdit que ha demanat l’Ajuntament de Tarragona per pagar als proveïdors, que considera “indignant” que es justifiqui el crèdit adduint que el consistori encara arrossega deutes del govern anterior. En aquest sentit, Aregio ha apuntat que el 80% de les factures són deutes generats per l’actual equip de govern socialista i que només una petita part correspon al dèficit del 2006 de l’EMT (500 mil euros) i a la campanya del lloguer jove també del 2006 (70 mil euros).

Tal com ha explicat el portaveu de CiU, el recull de les factures restants són del 2008 i corresponen, entre d’altres, a la neteja dels centres cívics, de la Casa de la Festa, del teatre Metropol, enllumenat, cartells de platja, fotocòpies, estades o restaurants.

D’altra banda, Joan Aregio ha anunciat que demanarà un informe tècnic al secretari de l’Ajuntament per conèixer l’estat dels contenidors soterrats que es van col•locar durant l’etapa de govern anterior. CiU considera que no té sentit que el consistori s’hagi de gastar diners en canviar-los, en cas que sigui veritat que estiguin malmesos per la corrosió, tal com va manifestar la tinent d’alcalde de Medi Ambient i Salut, Carme Crespo,” quan tenen 15 anys per ser substituïts per l’empresa fabricant en cas que existeixin vicis ocults”, ha dit Aregio, qui ha afegit que desconeix si hi ha interessos ocults darrera d’aquest anunci.
Pili Domínguez - 12/05/2009 - 19:28h
1963
13/05/2009
19:04
Esto essssssssss verdad
Jordi Ferré i Fibla
13/05/2009
18:07
El súmmum d'uns polítics que solament saben fer-se fotos per a sortir en els mitjans i damunt surten lletjos, 15 oncles de la brigada i 3 furgonetes al principi de la Plz de la Font.aixecant el sòl per haver fugida d'aigua de la font,4 o 5 dies treballant el sòl que envolta la font,el resultat esssssssssssss que l'aixeta d'aquesta font és on tenia la perduda d'aigua. Polític professional je je ,tècnics, perquè ara resulta que tots són tècnics jo jo i no parlem de la brigada miiauuuuuuuuu. La font senyora Crespo posi-la on anteriorment estava
Catala Montilles
13/05/2009
13:42
Dons que se investigui tot lo que suposadament fa pudor a despilfarru de diners públics
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.