El PP demana que es millori urgentment l’entorn del camp de Petanca de Camp-clar, categoria esportiva inclosa als Jocs del 2017
El Partit Popular de Tarragona demana a l’equip de govern tarragoní que s’arregli de forma urgent l’entorn del Camp de Petanca de Camp-clar. Segons queixes d’alguns veïns del barri tarragoní hi ha diversos elements que caldria endreçar a la zona i més tenint en compte que els propers 31 de maig i 7 de juny s’han de celebrar al camp de Camp-clar els Campionats de Petanca de Catalunya amb la presència d’equips i competidors de les quatre províncies catalanes.

El Partit Popular demana a l’equip de govern que acondicioni la zona ja que, en paraules del regidor Alejandro Fernández, “no és de rebut que volguem ser capital dels Jocs del Mediterrani i que, en paral•lel oferim una imatge tant pobra i descuidada als clubs de petanca de tot Catalunya que visitaran la nostra ciutat d’aquí a quinze dies”.

Entre els elements que requereixen d’intervenció urgent hi ha una sèrie de bancs de pedra que estan en molt mal estat i que fins i tot suposen un risc per als usuaris i el públic assistent a la zona pel fet que, a causa de les pluges dels darrers mesos, han quedat mig desenterrats i algun fins i tot es manté perillosament en equilibri perillosament per sobre de la zona d’aparcament.

A banda, els veïns també es queixen d’una deixadesa incomprensible a la zona on no hi ha ni papereres en condicions ni mobiliari urbà adequat per a uns terrenys on desenes de persones hi habiten diàriament.
Redacció TT - 13/05/2009 - 18:42h
encara més sorprès
14/05/2009
10:35
Els que s'haurien de netejar la boca (i potser també la butxaca) són els que estan embrutant la candidatura amb la seva gestió.
Sorprés
13/05/2009
21:12
I ara de que va aquest?????. Ara li vénen les presses?????. Si tingués vergonya s'hauria de netejar la boca abans de parlar de la candidatura!!!. Quins collons que tens pepero!!!!
Comentari eliminat
13/05/2009
20:56
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.