El grup municipal de CiU qüestiona la possible ampliació de serveis de l’EMT
  
El grup municipal de CiU ens ha fet arribar el següent comunicat:

En el dia d’avui el Regidor Carles Castillo, president de la EMT, realitza unes declaracions anunciant la possibilitat d’oferir una nova línia municipal que connecti la ciutat amb l’aeroport de Reus. Darrerament el Sr. Carles Castillo intenta silenciar les queixes dels usuaris del transport urbà de Tarragona, motivades per les pujades dels preus, anunciant de forma multiplicadora noves línies, alguna d’elles d’àmbit supramunicipal, sortint del terme de la ciutat de Tarragona.

El Grup de CIU està d’acord en donar el millor i més ampli servei d’autobús municipal als ciutadans de Tarragona, però ens preocupa que aquesta actuació expansiva de la EMT es faci amb un greuge econòmic pels ciutadans de Tarragona. En el darrer Consell d’Administració de la EMT es van canviar els estatuts de l’empresa, a efectes de que sigui possible donar un servei que sobrepassi el nostre terme municipal i connecti Tarragona amb altres ciutats i pobles, sortint del terme municipal. Com hem dit estem d’acord en donar aquest nou servei, sempre i quan existeixin els estudis de viabilitat i econòmics necessaris, doncs del contrari ens preocupa que la necessitat de cobrir les despeses de les noves línies, recaigui en un major cost econòmic del preu que avui paguen els ciutadans de Tarragona.

La nostra preocupació recau en el fet de que amb la implantació de noves línies interurbanes, l’Ajuntament de Tarragona i en concret la EMT estigui donant un servei que hauria de recaure en la Generalitat de Catalunya, Administració que directament o amb convenis dotats econòmicament amb empreses de transport hauria de facilitar el transport interurbà. Aquest fet, fa que ens formulem diferents interrogants: La pujada dels preus de l’autobús municipal de Tarragona son conseqüència de la implantació de noves línies interurbanes? Està la EMT realitzant amb els seus vehicles un servei de transport interurbà que hauria d’efectuar la Generalitat de Catalunya? Ha arribat la EMT, com han fet altres Ajuntaments, a algun acord amb la Generalitat per obtenir una dotació econòmica per oferir un servei interurbà?
Redacció TT - 13/05/2009 - 19:10h
Sergi
14/05/2009
10:48
Dons jo crec que el bus urbà tindria que arribar al Aeroport i al AVE.
I Reus tidria que tenir el mateix servei cap al AVE (el del Aeroport ja el tè).
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.