Dimecres, 2 de maig, Junta Extraordinària de Portaveus per exigir la reforma del Codi Penal
  
Després de la sentència judicial de l’Audiència Provincial de Navarra en l’anomenat cas de ‘La Manada’, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, convocarà una Junta de Portaveus Extraordinària a proposta de la portaveu del Grup Municipal d’Iniciativa, els Verds, Esquerra Unida i Alternativa, Arga Sentís. Es celebrarà el proper dimecres 2 de maig, a les 10.30h a la Sala dels Tarragonins Il•lustres.

El motiu és exigir la reforma del Codi Penal per revisar el supòsit d’abús sexual i així com la consideració jurídica de la violència en casos d’agressió i violació. Ballesteros condemna que la sentència minimitzi els fets perquè no els considera agressió sexual.
Redacció TT - 27/04/2018 - 16:33h
ESTAR POR LA CIUDAD.
29/04/2018
08:43
Estar por los problemas de la ciudad, que no hacéis el huevo, y dejar a vuestros partidos que arreglen esos temas. dais vergüenza como desempeñáis la responsabilidad que os dimos.
anaven tots pets
28/04/2018
22:13
Jo no entenc perquè si agafen una persona que va pet conduint llavors el multen. En canvi si no condueix no passa res. La llei, en general, sobre el consum d'alcohol és molt permissiva. No hi ha cap límit sobre quan alcohol es pot consumir. Aleshores quan s'arriba a l'extrem de consum excessiu es perd l'oremus i es perd la consciència, i no sap el que fa ni se'n recorda després, a on ser que algú ho gravi.
Una persona, en condicions normals, no pot confiar mai en una grup de persones alcoholitzades, no acceptaria mai l'ajuda d'aquestes persones.
De totes maneres, la presència de persones borratxes pel carrer hauria d'estar penat per la llei.
Govern Ballesteril iCia
27/04/2018
22:18
Hahahaha.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.