El PSC reclama més inversió directa en projectes clau
  
L'Ajuntament de Tarragona compta enguany amb 11,70 milions d'euros, sumats als 41 que no va gastar l'any passat, per invertir de forma directa sense necessitat d'esperar a la venda de patrimoni "i ningú ha sabut explicar per què han d'esperar projectes com l'arranjament de la plaça de la 5a promoció o el nou espai del centre d'Art a l'Antic Mercat del Fòrum quan hi ha diners per executar-los". Així s'ha expressat avui la consellera socialista Begoña Floria, denunciant la incapacitat de gestió de l'actual Govern Municipal liderat per ERC, amb Junts per Tarragona i la CUP "que està generant cada cop més frustració".

La regidora ha recordat que "portem dos anys d'anuncis continus de projectes, entre ells alguns prioritaris per ERC com les tres seus pel Centre d'Art, i no s'avança". La nova plaça Catalunya de Sant Pere i Sant Pau, la reforma del Carrer Canyelles, el carrer Orosi, la creació d'un parc darrere de l'Institut de Torreforta o les comissaries de proximitat, com la de Llevant són alguns exemples. "L'any passat se'n van deixar de gastar 41 milions d'euros, i només van activar el 18,63% del que tenien previst, i ara no volen dedicar 600.000 a reformar la plaça de la 5a promoció i els veïns i veïnes han d'esperar al fet que s'acabi una qüestionada operació de venda de patrimoni. Són coses que no s'entenen i que generen frustració", ha dit Floria. A més, la consellera socialista ha afegit que del pressupost que es va executar l’any 2020, un 19% era del PP-10, “aquella nova zona residencial a Ponent, que en campanya ERC no volia dur a terme”.

Floria també ha recordat que en altres àmbits la incapacitat de gestió també és preocupant. En un temps tan difícil, per la pandèmia, l'Ajuntament només ha executat un 37% de les ajudes al comerç, ha renunciat a tenir estand propi a Fitur i porta dos estius sense gerent al patronat de turisme. En aquest sentit, des del Grup Municipal Socialista es reclama al Govern que es passi de la foto a l'acció. "Amb anuncis no es va enlloc i ja fa dos anys que governen, les excuses comencen a acabar-se i la incapacitat de gestió és molt decebedor perquè perd Tarragona i, per tant, perdem tots", ha conclòs Floria.
Redacció TT - 27/07/2021 - 12:17h
veina
28/07/2021
08:33
Como vecina puedo asegurar que en los 12 años que gobernó el PSC en el ajuntament, todo lo que se nos prometió para El Barrio fué mentira, nada se inicio y no tuvimos ninguna mejora,El camí del Llorito fue el basurero y la dejadez personalizada. En 2 meses nuestras peticiones han sido recogidas por el nuevo ajuntament y empezamos a ver mejoras en la respuesta a nuestras peticiones, peticiones que nunca fueron inversiones económicas pero que dependían de la voluntad de coordinar un equipo para hacerlas efectivas.
Me sonrojo cuando oigo a la Sra.Floria, que lejos de la realidad sus palabras! , será que vive a 5000 km de la ciudad?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.