Josep Fèlix Ballesteros i Sergi de los Rios fan una valoració molt positiva del que porten de mandat
L’Alcalde ha manifestat que pel proper any esperen aconseguir 15 Meur del Fons d’inversió Local
  
Fotografia de TT
Aquest dimarts, l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha fet una valoració del que porta de mandat al consistori, juntament amb el seu soci de govern i tinent d’alcalde Sergi de los Rios. Durant el transcurs de la valoració que s’ha realitzat davant els mitjans de comunicació i amb un cafè a la mà, ambdós han repassat a “groso modo” les principals accions que s’han dut a terme en aquest temps.

Dels temes que han sorgit en la conversa amb els mitjans en destaquem els següents:

Nàstic


Josep Fèlix Ballesteros: “Aquest estiu s’acabarà el projecte del camp del Nàstic, amb el 45% ja fet per l’empresa PAI”

Sergi de los Rios: “Seguirem en la mateixa línea de donar suport al Nàstic però sense fer intervencionisme ni interferir en la vida interna de la SAD”

Anella Verda

Sergi de los Rios: “El problema de l’oposició és que no veu que l’Anella Verda no només és un projecte mediambiental sinó també turístic i patrimonial, aquesta transversalitat fa que s’hagi pensat en l’EMDET per portar la seva gestió”

Josep Fèlix Ballesteros: “És un pas important que per fi l’oposició parli del concepte d’Anella Verda, cosa que no havia tingut en compte encara”

Pàrking Jaume I

Josep Fèlix Ballesteros: “A principi del mes de juliol acaba el termini per presentar al•legacions al pla de rescat de la concessió de la UTE i a dia d’avui no s’ha presentat cap”. I en referència a la conversió del pàrking en aparcament convencional, l’alcalde ha dit que hi ha empreses que han proposat recuperar l’idea de fer un accés a l’equipament per sota les muralles, una possibilitat que s’estudiarà en el seu moment.

Hostal del Sol


Josep Fèlix Ballesteros: “Signarem aviat amb el propietari”

Complex Sant Jordi

Josep Fèlix Ballesteros: “No tinc cap dubte de que finalment es farà”

Sergi de los Rios: “L’empresa ha perdut un aval de 800 mil euros per no trobar finançament, si es pot es tornaran a adjudicar les obres o es farà un altre concurs”

Finalment, l’Alcalde ha conclòs la trobada manifestant que se senten molt orgullosos del transport públic, amb les noves línies a Llevant i el bus nocturn, de la Brigada d’Intervenció ràpida que ja porta 2.294 actuacions, de la restauració del Pont del Diable, i del Pla de Competitivitat Turístic de la Tarraco Romana. “Hem aconseguit que l’Ajuntament pagui els proveïdors en 49 dies, les empreses municipals han reduït en dos anys el seu dèficit en 2 milions d’euros i tot i la crisi, aquest mandat serà on més s’ha invertit de tot el que es porta de democràcia, gràcies en part al Fons d’Inversió Local, que tot indica, que per l’any que ve disposarem de 15 milions més”.” D’aquí a final d’any acabarem més de 60 obres a la ciutat”,ha afegit Ballesteros, qui també ha explicat que s’ha decidit tirar endavant amb la conselleria de Cultura, el “Consorci Tarraco” per posar-ho a disposició de les administracions i que el Ministeri de Cultura està més receptiu que abans a entrar-hi i a decidir la creació i adequació d’un gran Museu Nacional Arqueòlogic.
Pili Domínguez - 16/06/2009 - 19:11h
Pau Palau
17/06/2009
17:27
Jo també faig 'una valoració molt positiva del que porto de mandat', vull dir, de la meva, per exemple, trajectoria profesional.... El que pasa és que això no té cap sentit si els meus clients no pensen el mateix...
Sebastián Sanzol
17/06/2009
12:26
Agrairia que el sr. Alcalde també fes incís en quantes noves places de llar d'infants han fet, el seu estat actual i, sobretot, quants infants menors de 3 anys no tenen plaça encara. Potser no és per estar tan contents, no?
jo
17/06/2009
09:17
Aquests segueixen fent alló de "al reves te lo digo, para que me entiendas".
Si ells no hi diuen que ho dira??.
Per cert, puc agafar un "croisant" dels de damunt la taula, o no més son per ells?.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.