0 comentaris
21:53
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El PSC reclama les inversions necessàries per finalitzar el Palau d'Esports
  
Fotografia d'arxiu deTot Tarragona
El Grup Municipal Socialista insta al govern municipal a reclamar a la Generalitat de Catalunya les inversions necessàries per finalitzar la instal.lació del Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània. Segons els diferents informes municipals, la completa adequació d’aquest equipament esportiu requereix una inversió d’1,1 milions d’euros. La moció, que defensarà el conseller Berni Álvarez al proper plenari municipal, proposa al govern català incorporar unes grades supletòries retràctils i la implementació d’un parquet per a tota la pista. “Aquestes demandes permetran augmentar la capacitat d’aquest equipament fins a 5.000 persones i adequar-lo per acollir esdeveniments d’alt nivell, amb l’objectiu de potenciar el turisme esportiu de la ciutat”, afirma Álvarez.

El PSC recorda que el govern Torra va entregar un any tard el Palau i amb la mutació que va realitzar l’Ajuntament, va condonar gairebé 700.000€ al govern català, per la diferència entre el valor del terreny i de l’edifici. Són per aquests motius, que Álvarez defensa que el cost de la finalització del Palau d’Esports hauria d’estar a càrrec de la Generalitat en un termini no superior a tres anys, mentre el consistori tarragoní pot avançar el finançament “perquè no s’endarrereixi més l’obertura del Palau d’Esports”. El conseller socialista celebra que l’equipament poliesportiu pugui estar “per fi” a disposició de tota la ciutadania: “Considerem que el Palau és una instal.lació molt necessària, tant pel dia a dia de les entitats i clubs de la ciutat, com per la planificació d’esdeveniments de primer nivell”. Per a Álvarez, aquestes inversions que encara falten, ajudarien a revertir la mancança d’aquest govern municipal en l’organització d’esdeveniments esportius perquè posin a Tarragona en el mapa del turisme esportiu.

Una de les altres mocions que el PSC defensarà al plenari del divendres vinent, posa de relleu el reclam de les entitats del tercer sector per l’exempció de la taxa requerida per a la reserva d’espai per a estacionament de vehicles de persones titulars de targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat i que es trobin en una situació de vulnerabilitat econòmica. Per al conseller Mario Soler, l’exempció de la taxa de 147,31€, té l’objectiu de buscar la voluntat política dels partits per millorar les condicions d’accés i reduir la barrera econòmica: “Donat que les reserves d’estacionament apareixen per donar solució a unes necessitats concretes de les persones que pateixen d’una mobilitat limitada, des del PSC considerem que el factor econòmic no pot ser un impediment per l’obtenció d’aquestes reserves”.

Rebuig total a la invasió russa i màxim suport a l’acollida de refugiats i refugiades

El PSC també defensarà una moció per condemnar la invasió militar i per donar el màxim suport a l’acollida de persones refugiades ucraïneses. La portaveu socialista, Sandra Ramos, ha demanat a la resta de forces polítiques un suport unànime en aquest tema: “La resposta de l’Ajuntament de Tarragona ha de continuar sent de rebuig total a l’atac rus contra Ucraïna i seguir demanant la retirada immediata de les forces militars russes del territori ucraïnès”. Aquesta moció també reclama una coordinació entre totes les administracions per acollir als refugiats que aniran arribant durant els pròxims dies i setmanes, posant èmfasi a les dones i als infants com a potencials víctimes més vulnerables.
Redacció TT - 16/03/2022 - 21:53h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.