La Candidatura d'Unitat Popular celebra que finalment el cas Inipro vagi a judici
  
Fotografia d'arxiu
La CUP valora positivament l’anunci de l’inici de la fase del judici oral del cas Inipro. Les anticapitalistes van portar aquest cas de presumpte corrupció fa gairebé deu anys a la Fiscalia, quan encara no tenien representació a l’Ajuntament.

La Diputada i ex-regidora de la CUP, Laia Estrada, recorda que “des de l’inici el PSC ha intentat minimitzar aquest cas i assenyalar que era una persecució política de la CUP, malgrat anàvem en paral.lel al que s’apuntava des de Fiscalia” i explica que “s’ha demostrat que el que portem denunciant durant tots aquests anys sí que tenia fonament”.

En aquest sentit, les cupaires assenyalen que aquest cas posa de relleu una manera de fer les coses per part d’un partit concret, el PSC, “i així queda palès en la interlocutòria on se l’assenyala com a responsable a títol lucratiu”.

La consellera Inés Solé, actual regidora de Serveis Socials a l’Ajuntament de Tarragona, recorda que en aquest cas s’està investigant una presumpte malversació de fons públic de l’IMSST, “uns diners que havien d’anar a treballs d’acolliment i integració de migrants i que, presumptament, es van destinar a la campanya del PSC”. La cupaire assenyala la rellevància de la gravetat dels fets delictius “reforçada per la petició de les fiances a les parts acusades”.

Per últim, la consellera Eva Miguel manifesta que “cal que caiguin les màscares d’una vegada per totes” i explica que des de la CUP demanen, de nou, la dimissió de l’exalcalde Josep Fèlix Ballesteros i l’ex-portaveu del govern municipal, Begoña Floria, actualment regidors a l’oposició, “per coherència i responsabilitat del càrrec públic que ostenten”
Redacció TT - 01/04/2022 - 20:31h
FGH
04/04/2022
19:02
Y que pasa con la malversacion del Jaime I que es la cantidad mayor defraudada y hay responsables.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.