El PP exigeix un pla d'usos que eviti la instal.lació d'un club cannàbic al Miracle
  
El portaveu José Luis Martín ha manifestat la seva preocupació davant la notícia de la futura obertura d’un club cannàbic al Miracle, a prop d’una escola i d’un centre de dansa de menors: “Ricomà sembla haver-se proposat convertir Tarragona en la capital de la inseguretat ciutadana. Després d’un any ple de delictes, apunyalaments, robatoris i ocupacions mai vistes abans a una ciutat com Tarragona, ara vol donar llum verda a la instal•lació d’un club cannàbic al barri de Llevant, on els veïns ja tenen suficient amb mobilitzar-se per a evitar l’alberg de joves en risc psicosocial que ens vol imposar Generalitat i Ajuntament”.

I ha afegit: “Exigim que l’alcalde deixi d’enviar informes tècnics als veïns, dialogui, prengui decisions i no defugi responsabilitats polítiques. Pot evitar aquest nou risc, innecessari, que serà un nou focus de delinqüència i d’inseguretat: tothom coneix l’elevat nombre de detencions i de tancaments d’aquests locals per tràfic de drogues. Al passat mandat, Guàrdia Urbana i Guàrdia Civil van clausurar una associació cannàbica per presumpta venta de drogues i per associació il-lícita al barri de Camp Clar”.

El conseller Martín s’ha referit a que “no per casualitat, la major part de municipis disposen de plans d’usos per a evitar que aquests locals s’emplacin al costat d’escoles o centres freqüentats per menors, com és el cas de la ubicació on es preveu aprovar aquesta associació. Per a evitar-ho només és necessari que s’aprovi un pla d’usos per Junta de Govern: és una decisió política”.

I ha conclòs: “Si el Partit Popular de Tarragona tornem al govern de la ciutat estarem atents per a que es clausuri i aprovarem un pla d’usos que garanteixi la impossibilitat d’instal.lar aquest tipus de locals que són incompatibles amb la convivència veïnal i la seguretat dels menors”.
Redacció TT - 08/08/2022 - 11:33h
Señor M. rajoi
09/08/2022
19:24
Si ellos se llevan una buena "mordida", mas si es en B, seguro que lo aceptan de buena gana....
Antonio
08/08/2022
15:05
Esta ciudad necesita un plan de usos para todo. No es normal que en la
Rambla Nova se puedan instalar según que tipos de comercios como tiendas de alimentación o colmados.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.