'Il.lusionat amb Tarragona', el lema escollit pel candidat del PSC, Rubén Viñuales, per transformar la ciutat
  
El candidat socialista a l’alcaldia, Rubén Viñuales, ha presentat ‘Il.lusionat amb Tarragona’, el lema escollit per començar la precampanya amb l’objectiu de transmetre la seva il.lusió per la ciutat.

El PSC explica que es tracta d’un eslògan que apel.la directament a la ciutadania i que busca vincular a la gent amb un projecte que s’ha construït des de baix: “Aquest lema implica les ganes que tenim de treballar per Tarragona i el propòsit de transformar-la”.

Viñuales afirma que amb els ideals de la il.lusió, les ganes, la força i el treball, les i els socialistes podran revertir l’empitjorament que Tarragona ha patit en els darrers anys: “El PSC és l’única alternativa al govern caòtic i ineficient de Ricomà. Som la força transformadora d’aquesta ciutat, ho hem demostrat en els anteriors governs socialistes i ho tornarem a demostrar a partir del juny de l’any vinent”.

‘Il.lusiona’t amb Tarragona’ dóna continuïtat al procés participatiu que es va engegar abans de l’estiu i ja ha recollit més de 400 propostes de tots els barris de la ciutat. “Amb aquest eslògan volem apel.lar a tota aquella gent que ha format part de la construcció del futur projecte socialista i ara volem que s’il.lusionin en veure reflectides les seves demandes en el programa electoral”, assenyala Viñuales.

En aquesta precampanya, les i els socialistes tarragonins repartiran més de 30.000 flyers i realitzaran més de vint carpes distribuïdes per tots els barris de la ciutat. A més, apostaran fort pel porta a porta, amb l’objectiu d’explicar cara a cara el projecte socialista, i per dur-ho a terme, compten amb més de 2.000 perchings (fullets que pengen dels panys de les portes).
Redacció TT - 14/11/2022 - 22:01h
Magnus Maximus
15/11/2022
07:55
I que en farà, de la mala bava que ha anat destilant de tot allò que fés olor a ctalaninitat mentre militava amb Ciutadans Ejpanyols?
On quedaran, les manifestacions contra la tossudesa de que a les escoles catalanes es passin pel folre el 25% de castellà? Qui es preocuparà d'anar arrencant els llaços grocs de balcons i baranes? Com es pot entendre que a partir d'ara, als plens, els de C's parlin en català inpunement? Com s'ho farà, per a deixar de llençar benzina en les converses de temes delicats, com ho fa l'Arrimades o el seu company el mig moro Carrizosa? Com s'ho farà per deixar d'enderrocar Catalunya des de C's per passar a treballar de veritat per Catalunya? Amb el PSC,de veritat!?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.