La CUP s’oposa a la cessió de terrenys municipals a GIESE
La Candidatura d’Unitat Popular de Tarragona (CUP) s’oposa a la proposta que es debatrà al proper Consell Plenari i que pretén cedir al Ministerio del Interior, mitjançant la seva Gerència de Infraestructuras y Equipamiento de la Seguridad del Estado (GIESE).

Per a la CUP l’Ajuntament de Tarragona no ha de cedir res al Ministerio del Interior i ha d’anar més enllà i rescindir el Conveni de col•laboració subscrit entre el Ministeri de l'Interior i l'Ajuntament per a la construcció d'unes dependències annexes a l'actual Comissaria Provincial de Policia.

Aquest fet és gravíssim si tenim en consideració la manca d’equipaments existents per a la ciutadania en ple període de crisi i a més suposa una descarada col•laboració amb l’ala més repressora del govern espanyol, i demostra clarament què els partits polítics regionalistes busquen sempre l’encaix amb l’estat espanyol, omplint-se la boca de sobiranisme només durant el període electoral.

La CUP proposa que aquests terrenys continuïn essent de titularitat municipal i què l’equip de govern format per PSC i ERC deixi de col•laborar amb les Forces d’Ocupació Espanyoles.
Redacció TT - 06/07/2009 - 19:20h
Xango
08/07/2009
00:20
How how how... com s'han tornat els d'ERC... més espanyolistes que l'Aznart, ai... perdò,,, sobiranistes!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.