L’oficina d’atenció ciutadana dels Mossos d’Esquadra no es mourà de Doctor Mallafré
Actualment es descarta la seva ubicació a la zona de Doctor Battestini
  
Vista aèrea de l'edifici on està ubicada l'oficina d'atenció ciutadana dels Mossos d'Esquadra
Visita d'una representació del Cos de la Guàrdia Urbana a les obres de la nova comissaria
Visita d'una representació del Cos de la Guàrdia Urbana a les obres de la nova comissaria
L'Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, visitant les obres
Obres de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana
Obres de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana
Obres de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana
Així ho ha manifestat l’Alcalde de Tarragona en el transcurs de la visita que ha fet a les obres de la nova comissaria de la Guàrdia Urbana. L’Alcalde ha explicat que “els Mossos estan molt bé a Doctor Mallafré, tenint en compte la proximitat de la futura comissaria de la Guàrdia Urbana i de la seu de la Guàrdia Civil, de moment es queden allí i ja ens ho repensarem més endavant”. Per ara el projecte de portar l’oficina d’atenció dels Mossos al carrer Battestini està aturat, “volem que l’oficina de Doctor Mallafré funcioni i després que la Comissaria Central de Camp Clar comenci les obres el primer trimestre de l’any vinent, tal com va dir la Directora de Serveis Territorials, l’altre és un tema secundari”, ha explicat Ballesteros.

Per la seva banda, l’Alcalde ha manifestat que les queixes d’un sector de veïns de la zona de Battestini contra l’ubicació de l’oficina dels Mossos en aquell carrer, no han tingut res a veure en aquesta decisió, ”si en un futur decidim que anirà a Battestini, anirà a Battestini, de la mateixa manera que hi han hagut 60 signatures que s’han queixat, també hi havia 200 que ens han dit que estan molt contents”.

Amb motiu de la celebració del Dia de la Guàrdia Urbana, Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb el Tinent d’Alcalde de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Carles Castillo, i una representació del Cos de la Guàrdia Urbana han visitat les obres de la futura comissaria de la Guàrdia Urbana, les obres de la qual van començar el passat dilluns 1 de desembre.

L’arquitecte i director de l’obra, Joan Sabaté, ha explicat que l’edifici de nova planta ocuparà prop de 5.000 m2 i les obres finalitzaran en 18 mesos, és a dir a mitjans del 2010. El cost total serà de 7 Meur. Una de les singularitats del nou edifici serà la incorporació d’un sistema molt innovador per captar energia tèrmica. Sabaté ha explicat que el projecte s’ha modificat “lleugerament” de l’inicial per fer-hi uns ajustos i per ampliar l’aparcament.

L’Alcalde de Tarragona ha afirmat que “aquesta és una aposta tecnològica i energètica, una comissaria dimensionada pels propers 20 o 25 anys, la que va deixar l’anterior equip de govern era una comissaria de petit format no dimensionada per la plantilla que tindrem”. Segons Ballesteros el número d’agents s’incrementarà fins a 300 al llarg de la vigent legislatura. Actualment la plantilla d’urbans és de 186 efectius.
Pili Domínguez - 11/12/2008 - 17:37h
CURIÓS, TU!
12/12/2008
19:09
A veure l'arquitecte diu que han modificat "lleugerament" el projecte de CiU i guapito de cara diu que "la que va deixar l’anterior equip de govern era una comissaria de petit format no dimensionada per la plantilla que tindrem". En què quedem canvi gran o canvi lleuger??
A qui creure's?.
Encara que sembli estrany, a l'arquitecte!!
Magí
12/12/2008
17:16
200 més a mantenir!!! Si almenys baixen dels cotxes i fan algo!!! per mi son com les llums de Nadal, una despessaa i per fer bonic!!!!
jo
12/12/2008
11:32
I sort que els locals dels Mossos els va fer CiU, arreglats pel Patronat de l'Habitatges. Qui als ha regalat al Mossos.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.