0 comentaris
15:18
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El portaveu del PP de l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, és partidari d'un acord entre els dos candidats en el proper Congrés del partit a Catalunya
Alejandro Fernández es mostra partidari d’un acord entre les candidatures que es presentaran a primers de juliol al Congrés del Partit Popular a Catalunya.

La ponència política que presentarà Alejandro Fernández en el proper Congrés del PP català els dies 5 i 6 de juliol, té com a objectius principals modernitzar el partit i fer que Catalunya reaccioni. Alejandro Fernández ha explicat a Tottarragona.cat que la manera de modernitzar el partit a Catalunya “és fent una diferenciació ben clara d’ideologia i d’estratègia”. Volen una estratègia pròpia de Catalunya ja que els trets que es donen aquí són diferents als que es donen a la resta d’Espanya. “Aquí estem parlant d’una combinació de nacionalisme i d’esquerra que no es dóna en altres comunitats autònomes”.

Fernández creu que el problema del PP a Catalunya és que els valors que defensen no tenen un recolzament, que existeix una distància entre el que són i el que la gent pensa, per això centraran la seva estratègia en tres vessants: aconseguir canviar la imatge realitzant una comunicació més bona, millorar la organització del PP i tenint clar que si per a defensar els interessos de Catalunya s’han d’arribar a acords amb altres forces polítiques, es farà.

Per a fer que Catalunya reaccioni s’han fixat en el model de centre dreta europeu, sobretot el de Sarkozy a França, que es bassa en reforçar els valors del mèrit, l’esforç, l’autoritat, l’esperit emprenedor i la immigració ordenada. Respecte al tema de si el castellà està perseguit a Catalunya, Fernández afirma que aquesta és una pregunta trampa. Segons el seu criteri, no es persegueix el castellà al carrer ja que conviu el bilingüisme però si està perseguit en l’àmbit educatiu i institucional.
Pili Domínguez - 26/06/2008 - 15:18h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.