‘Desunió’ entre Convergència i Unió de cara al futur polític de la coalició a Tarragona
Joan Aregio (CDC) qualifica unes declaracions de Josep Mª Pelegrí (UDC) d’impròpies d’un líder nacional d’un partit
  
Després d’unes manifestacions realitzades per Felip Puig, secretari general adjunt de CDC a l’emissora municipal, en les que expressava la dificultat de recuperar l’alcaldia de Tarragona, Josep Mª Pelegrí secretari general d’UCD, va dir aquest dimecres, en el transcurs d’una visita a la nostra ciutat, que Unió Democràtica de Catalunya, al contrari que Convergència Democràtica de Catalunya, no renunciava a l’alcaldia de Tarragona, i que tenia persones suficientment preparades per ser caps de llista a les eleccions municipals de 2011.

Davant aquest creuament de declaracions dels respectius secretaris de la coalició nacionalista, Joan Aregio, portaveu de CiU a l’Ajuntament de Tarragona i president del Comitè Local de CDC, ens ha fet arribar aquest comunicat:

Joan Aregio, cap de llista de CiU a l’ Ajuntament de Tarragona, i president del Comitè Executiu Local de CDC , ha manifestat “estar molt sorprès” per les declaracions que Josep Mª Pelegrí, Secretari General d’ UDC, va realitzar ahir a diferents mitjans de comunicació de la nostra ciutat.

Segons Aregio, i en referència a declaracions de Felip Puig, Secretari General Adjunt de CDC en dies passats realitzades durant una visita a Tarragona “ Crec que les declaracions del Sr. Felip Puig han estat absolutament tretes de context pel senyor Pelegrí”, i afegeix Aregio que opinar sobre elles sense haver-les escoltat, li sembla “una temeritat impròpia d’un líder nacional d’un partit”.

Per Aregio, “Sembla que a Unió segueixen més inquiets per les quotes de poder, que pel què realment hauria de preocupar-los, que és resoldre els problemes dels ciutadans i ciutadanes de Tarragona”.

I continua “El que hem de fer tots plegats es treballar per Tarragona, denunciant tots els incompliments del Sr. Ballesteros i desemmascarant les mentides i cortines de fum del seu equip de govern “....“Aquesta és la feina que ara ens pertoca a Unió i a Convergència, i tot el demés sobra. Personalment no crec que als ciutadans, que tenen problemes més greus, els interessin gaire aquestes polèmiques partidistes”.

“Si per aquesta feina, la de treballar per millorar Tarragona des de la nostra actual posició, Unió està preparada, ens trobarà al seu costat. De la mateixa manera, espero que Unió no caigui novament en repetir errors del passat” ha dit Joan Aregio, i ha destacat també que no creu que aquesta polèmica afecti per a res al grup municipal.

Per la seva banda, Quim Nin, President de la Federació de CDC a les comarques del Camp de Tarragona, “ des de Convergència ja donem per tancat aquest desafortunat episodi , i no dedicarem ni un minut més a continuar parlar-ne”.
Pitu Tarrasa - 11/12/2008 - 19:10h
Albertus Magnus
14/12/2008
21:11
L'Albert Vallvè em recorda un personatge (que sortia al DDT) i que a tot contestava amb un "Si, senyor". Igual que el Vallvè. A tot diu que si, però no acaba d'arrencar.
Avi Joan Miquel
14/12/2008
10:23
Opino que l'Albert Vallvé era i és el candidat més qualificat i simpàtic per aspirar a ocupar l'alcaldia de l'ajuntament de Tarragona. Qui va escollir a l'Aregio, li va fer un flac favor al partit. Amb ell, tenim assegurats 8 anys a l'oposició.
Totalment d'acord amb la Laura Arnal i l'opinió del Raül i "su chica facil".
Laura Arnal
12/12/2008
20:15
Els d'Unió sempre fent el ridícul. Són 4 arreplegats i es pensen que són 4000. Patètic. I més val que el Raül Font plegui, és el verdader mal de la coalició. Pregunteu als companys d'Unió de Tarragona, veureu que us diuen. És un trepa i un malcarat. Espero asseguda per veure com se la fot.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.