El PP proposa la seu de l’Autoritat Portuària de Tarragona per acollir estudis d’esports nàutics
El destí de l’actual edifici de l’APT és l’enderroc si no es troba un possible ús
  
El grup municipal del Partit Popular de Tarragona ha proposat que la seu de l’Autoritat Portuària de Tarragona aculli estudis d’esports nàutics. La idea dels populars s’emmarca dins la petició que el consistori tarragoní ha fet sol•licitant acollir els estudis d’INEF. La formació popular ha explicat que “Tarragona compta amb una gran tradició en aquests esports, no en va el Reial Club Nàutic Tarragona, fundat al 1878, és el més antic de tota Espanya”.

Pels populars, “la ciutat de Tarragona surt guanyant si enlloc de veure com l’edifici de l’APT se’n va a terra, el recupera per acollir estudis d’esports nàutics. Esperem que si Ballesteros accepta el nostre suggeriment negociï millor que amb el Banc d’Espanya”.

En aquest sentit recordem que el futur de l’edifici de l’APT passa per l’enderroc si després del trasllat de les dependències al nou Centre de Negocis previst per aquest mes, no es troba un ús per l’emblemàtic edifici que durant 30 anys ha acollit la institució. Aquest és un procés que es pot allargar en el temps, de moment l’actual seu de l’APT quedaria buida a l’espera de trobar-ne un possible ús, si no és així es procediria al seu enderroc. Inicialment es va plantejar la construcció d’un hotel, opció que l’empresa interessada va desestimar a causa de la crisi econòmica. També l’Ajuntament va plantejar-ne fer-ne ús però ho va descartar per l’elevat cost de la rehabilitació del mateix, que podria ascendir als 9,5 milions d’euros.
Redacció TT - 22/03/2010 - 10:51h
Francesc
25/03/2010
20:37
A mi m'agradaria saber en quines revistes d'arquitectura d'avantguarda es va publicar aquest edifici.
Hi havia uns laboratoris a Madrid (desgraciadament enderrocats) de l'arquitecte M. Fisac que van ser un motiu d'inspiració bastant evident per a l'edifici del Port. Aquests laboratoris van merèixer en el seu moment molta atenció de les publicacions especialitzades. Desconeixia que l'edifici tarragoní també hagués estat publicitat. Espero, doncs, si algun amable comentarista hem pot facilitar informació. Així, consultant alguna revista potser podria comprendre aquest “interès arquitectònic tan evident” que per a mi no és tant.
Jo
25/03/2010
16:07
Vamos que es usted un charlatan, que propone sin saber si las cosas son viables.
ALEJANDRO FERNÁNDEZ
24/03/2010
10:02
Aparte de faltón, dice usted unas tonterías enormes. Si por cada propuesta que un político hace para un edificio público (tabacalera, Banc d'Espanya etc.) el político tuviera que pedir un informe de aluminosis estaríamos apañados, el primero Ballesteros. Cuando Burgasé aporte esos informes (cosa que aún no ha hecho) pues a otra cosa mariposa y tan felices.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.