Ballesteros: “Tarragona està disposada a liderar el territori del Camp”
En el debat s’ha plantejat el compromís de reactivar i reformular el Consorci del Camp de Tarragona
  
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha defensat al debat amb els alcaldes de les principals ciutats del Camp de Tarragona organitzat per la Cadena SER “que aquest territori té cinc avantatges que la posicionen de manera exclusiva per ser el motor de Catalunya. El turisme, la indústria, la logística (amb el Port i l’aeroport), el comerç i la societat del coneixement (amb la Universitat Rovira i Virgili) són cinc elements que són difícils de trobar en un mateix territori i el del Camp de Tarragona ho té”.

En el debat s’ha plantejat el compromís de reactivar i reformular el Consorci del Camp de Tarragona. L’alcalde Ballesteros ha reclamat el consens necessari per encetar aquesta nova etapa i “afrontar-la amb garanties d’èxit”. En aquest sentit, l’alcalde s’ha posicionat clarament a favor de què siguin els municipis qui dibuixin les línies estratègiques a partir dels instruments de planificació. Entre ells destaquen el Pla Parcial Territorial del Camp, el Pla director Urbanístic de les Àrees Residencials Estratègiques, el Pla Director Urbanístic de l’Àrea Central del Camp i, finalment, el Pla Estratègic elaborat per la Universitat Rovira i Virgili.

Ballesteros, que ha fixat el paper de la ciutat de Tarragona per capitanejar el territori, ha qualificat una vegada més “d’error històric” l’actual ubicació de l’estació de l’AVE. Tot i això, ha defensat que “ara és el moment de mirar endavant i aprofitar per dotar-la d’unes connexions més ràpides, directes i competitives amb la resta del territori”. “L’AVE ha de ser també un revulsiu turístic”, ha afegit Ballesteros.

Finalment, l’alcalde de Tarragona ha reivindicat el paper del Baix Penedès. En aquest sentit, ha concretat la demanda en el fet que “és important que el Baix Penedès jugui amb el nostre territori. El Camp de Tarragona ha de comptar amb ell”.
Redacció TT - 19/01/2009 - 22:07h
apa noi
20/01/2009
15:39
algu sap quina MOTO s´ha comprat el ballesteros?
Magi
20/01/2009
09:24
No sap el que diu, cada dia sembla més al Nadal.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.