Joan Aregio: «A final d’any exigirem que l’Alcalde hagi complert el que ha promès». Alejandro Fernández: «El tarragonisme de Ballesteros ja es pot batejar com de populista i delirant»
  
Els portaveus de l’oposició han expressat les seves opinions després de la conferència de l’Alcalde de Tarragona.

Joan Aregio ha manifestat, que tot el que ha dit que farà Ballesteros li sembla molt bé, “però que com estem acostumats a que les seves promeses no les compleixi, com quan fa un any i mig va dir que desencallaria la façana marítima i seguim igual, o que construiria 900 pisos i res de res, el que farà CiU és, a final d’any, exigir-li el compliment de tot el que ha promès i convida als ciutadans a que facin el mateix”. Aregio també ha qüestionat l'apadrinament de les "noves Teclas" al tractar-se d'una possible subvenció discriminatoria.

Per la seva part, Alejandro Fernández, portaveu de PP ha dit que “a un Ballesteros sense idees ni projectes, només li queda la frivolitat i la ocurrència”.

“És evident que l’Alcalde no passa pel seu millor moment, afegint que un Alcalde que apadrini nenes només pel seu nom és d’un populisme digne d’Hugo Chávez. Des d’allò de la mesquita a la Rambla que no sentíem una bestiesa semblant, el tarragonisme de Ballesteros ja es pot batejar de populista i delirant”, ha manifestat Fernández.
Documentació addicional
Redacció TT - 21/01/2009 - 13:32h
Magí
23/01/2009
10:14
Els passos de vianants elevats que va prometre per la ciutat!!!! i fer currar a la urbana... Instal.lacions esportives, fer alguna cosa ambs els edificis abandonats, revisar les voreres xilofon de la ciutat, reparar els desperfectes del parking del cesar august.... bueno que al final no es farà res sigui Ballesteros o sigui Aregio (bueno aquest darrer pot tornar a canviar de xaqueta amb un nou POUM)
Jo
23/01/2009
09:26
Si mirem el seu programa i les promeses fetesm ja s pot fer un "llibre negra" de la gestió d'aquest Ajuntament, aixó sí ara el nous noms seran Tecla Fatima, Tela Jasmin, Tecla Mria etc. i no oblidem que la "Tecla"diue que era turca i vivia l mont Teycla. Jo penso posar al meu net Teclo, el nom ja li camviarè quan acabi el "xollo"
Feliu
21/01/2009
14:28
Treus el pintat de les zones blaves i pots portar-li TOT el programa socialista i part del d'ERC.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.