0 comentaris
18:47
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Alejandro Fernández: « El Govern català està deixant morir el teixit econòmic de les comarques de Tarragona sense fer absolutament res»
El PP demana una actuació immediata per part del tripartit
  
Indústries Teixidó de Riudecols
EP Compounding de Vilallonga. Frape Behr i SIMO de Montblanc. Indústries Teixidó de Riudecols. Indo de Tortosa. Medesa d’Amposta. Antaix de La Sènia. Són algunes de les empreses que operen a la província de Tarragona que recentment han hagut de presentar Expedients de Regulació d’Ocupació per que no poden fer front a la greu crisi econòmica que estem patint. Segons el PP la mesura afecta centenars de treballadors que aquests dies es troben negociant les condicions del seu lloc de treball per adequar-les a les necessitats de les empreses, en el millor dels casos o que es troben, en la pitjor de les situacions laborals, sense feina i fent cua a les oficines de l’INEM.

Davant això, el Partit Popular es pregunta què està fent el Govern tripartit per pal•liar aquesta situació. En aquest sentit, el president popular a Tarragona, Alejandro Fernández assenyala que “el Govern català està deixant morir el teixit econòmic de les comarques de Tarragona sense fer absolutament res”.

El PP demana una actuació immediata per part del tripartit, donat que un cop més la inacció del govern català a casa nostra confirma que les comarques tarragonines sempre són les grans oblidades. A més de prendre mesures -molt necessàries per altra banda- per salvar els llocs de treball de grans empreses com Nissan o Sony a Barcelona, sembla que l’administració no tingui en compte el drama dels centenars de treballadors d’empreses instal•lades a la nostra província.

Preguntes al Parlament sobre les empreses tarragonines

En aquesta línia, el diputat Popular al Parlament Català Rafael Luna ha preguntat al govern tripartit dades concretes sobre quantes persones han perdut el seu lloc de treball en les petites i mitjanes empreses a la província de Tarragona, durant els anys 2007 i 2008, sobre la taxa d’ocupació en aquesta franja empresarial durant els dos darrers anys, entorn el nombre d’expedients de regulació d’ocupació presentats li consten al govern català i finalment sobre les dades de que es disposen respecte a les sol.licituds de concurs judicial durant el mateix període de temps.

CESICAT

En un altre ordre de temes i respecte a l’ubicació del Centre de Seguretat de la Informació, Alejandro Fernández vol esperar una decisió definitiva del govern català i, en el cas que l’opció escollida sigui la ciutat de Reus, reclama una explicació creïble ja que “Tarragona reuneix tots els requisits i l’Alcalde Ballesteros em va assegurar en diferents converses, que partíem amb avantatge i que, en tot cas, competíem més amb Lleida”

Si no es justifica prou bé la decisió i Tarragona no és l’escollida, Ballesteros haurà de demanar explicacions al govern català, així com també el Sr. De los Ríos al seu Partit.

“Entre el Mercat Central i el CESICAT portem una setmana on es demostra que no estem rebent cap tipus de recolzament per part dels governs català i espanyol”
Redacció TT - 22/01/2009 - 18:47h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.