CGT segueix reivindicant l'obertura del Servei d'Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII les 24 hores
En els últims 7 dies dos pacients han hagut de ser derivats a Barcelona
  
Fotografia  de Tot Tarragona
La secció Sindical de la CGT de l’Hospital Joan XXIII, vol denunciar una vegada més el malestar dels professionals i usuaris del nostre centre donada la situació actual del mateix.

"En referència a les declaracions fetes pel Sr. Josep Mercadé, Director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, el dia 26.9.2012, volem deixar constància que és del tot insuficient l’obertura de 8 h a 22 h del Servei d’Hemodinàmica Cardíaca, segons l’informe que va fer el SEM a l’any 2010 i que va destapar aquesta Secció Sindical al gener d’aquest any, i que encara està pendent d’obrir-se amb l’ampliació d’horari, a dia d’avui seguim amb el mateix horari que teníem, de 8 h a 17h.

Des de llavors i fins ara van iniciar una campanya, reivindicant la seva obertura 24 h i 365 dies l’any, informant, recollim signatures i reclamacions dels pacients cada dimarts al Hall de l’Hospital, i d’altres llocs.

Per aquest motiu els mateixos familiars ens han fet arribar, que la nit del 28 al 29 de setembre, és va tindre que derivar a Barcelona una pacient per poder fer-li el cateterisme cardíac que necessitava, amb complicacions per la seva salut durant el trasllat, i que la nit del dia 1 al 2 d’octubre, es va tornar a traslladar un altre pacient que també necessitava un cateterisme cardíac.

També volem denunciar que a data 2.10.2012 i mentre al nostre Hospital n’hi ha un total de 108 llits tancats, 9 d’ells al servei d’Obstetrícia i Ginecologia, la nit del 2 d’octubre van quedar a la Sala de Parts, sense poder ser hospitalitzades, 6 mares i 6 nadons, amb el desconfort que comporta pels pacients i familiars.

Que a la 1ª Planta d’Hospitalització n’hi havien a dia d’avui 4 pacients de ginecologia ingressades per manca de llits oberts a la seva area d’hospitalització, i que s’estan forçant les altes hospitalàries per poder ingressar pacients, que en el dia d’avui al sortir els pacients del quiròfan, s’han hagut d’esperar als passadissos mentre és donaven les altes a d’altres pacients.

El nostre sindicat no entén perquè la Direcció del centre manté els llits tancats, quan tenim pacients a Urgències o la Sala de Parts sense poder ingressar-los. Quin és el benefici? No tenim prou pressió assistencial per poder obrir-los?

Exigim la immediata obertura de tots els llits del nostre hospital.

Consideren que amb aquestes mesures se esta posant en risc la qualitat assistencial y la seguretat dels pacients.

La CGT fa responsable d’aquesta lamentable situació a la directora de l’Hospital Dolça Cortasa amb la seva pèssima gestió i al gerent territorial Julio Garcia Prieto".
Redacció TT - 03/10/2012 - 11:39h
Penoso
05/10/2012
08:55
Es una verdadera pena como la atención de los lectores va dirigida hacia temas más identitarios, y este artículo casi que pasa desapercibido.
Al igual que otros artículos en los que se anuncian recortes en salud, educación, subida de impuestos, quejas de los funcionarios...

Nos estamos acostunbrando a que NO PASA NADA y ya vemos normal que cierren plantas, que paguen más lo enfermos, que haya más alumnos por aula, que echen a maestros, personal sanitario...

Me preocupa mucho más esta desafección frente a los recortes que unas elecciones, un referendem, una independencia o no,...
ciutadà
04/10/2012
14:07
el dia que hagi alguna mort, que passarà?
Adolf
04/10/2012
12:20
AL mes de març d'aquest any vaig patir un infart. Deseguida em van atendre al CAP i em van traslladar a Joan XIII amb ambulància... Abans de dues hores ja m'avien fet el cateterisme cardíac. Desde les hores no puc parar de pensar que hagués estat de mi si això mateix em passa fora de l'horari del servei d'hemidinàmica cardíaca...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.