La CGT segueix denunciant manca de llits a l'Hospital Joan XXIII
  
Fografia de Tottarragona
La Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona denuncia que la gestió flexible de llits que fa la Direcció del nostre Hospital, arriba tard per obrir llits tancats i d’hora per estalviar amb les contraccions de personal que és necessita per dur a terme la tasca assistencial, donat que són l’Hospital de referència de la província.

"Volem destacar la situació a data d’avui dia 30 d’octubre,

• 19 pacients a Urgències a l’espera de llit per ingressar, alguns d’ells esperant-lo des de fa una parell de dies.
• 10 pacients adults ingressats al Servei de Pediatria.
• 4 pacients adults del servei d’urgències, instal•lats a la zona de pediatria, degut al col•lapse i manca d’espai que pateix el servei, provocat per la manca de llits.

Avui a la tarda i donada la gravetat de la situacions s’han obert 15 llits de la 5ª planta B, però seguin sense entendre que tinguem que arribar a aquesta situacions per obrir i tancar els llits en base a la pressió assistencial del moment.

Això no és més que la repetició del que va passar el divendres dia 26, es van obrir 9 llits a la 2ª Planta, destinats a la Unitat de Curta Estància, donat la pressió assistencial dels pacients que hi havíem pendent d’ingressar.

Des de aquí convidem a la Direcció del Centre a desmentir, que encara tenim 64 llits tancats, i que la gestió flexible dels llits i les polítiques d’austeritat que regnen en aquest Hospital son incompatibles amb la salut dels ciutadans de Tarragona.

Exigim la immediata obertura de tots els llits disponibles al nostre Hospital ja que amb aquestes mides s’està posant en risc la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients".
Redacció TT - 31/10/2012 - 16:27h
resposta
02/11/2012
10:08
Per què? a Reus en regalen.
pregunta
31/10/2012
20:22
quan val un llit?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.