El CAP Muralles de Tarragona es "privatitzarà" a partir de l'1 de gener de 2013
  
Segons ha informat SER Tarragona, tot apunta que una EBA -Entitat Base Associativa- que és una mena de cooperativa formada per uns trenta professionals que presten els seus serveis al CAP Muralles, pràcticament el 100% de la plantilla, i que es va constituir en SL el passat mes d’agost, sota la denominació “Salut Muralles”, gestionarà aquest CAP tarragoní a partir de l’1 de gener de 2013.

Catsalut va treure a concurs el mes d’octubre la gestió de diferents centres de salut de Catalunya que actualment estan gestionats per l’ens públic GIPS -Gestió i Prestació de Serveis de Salut- entre els que es trobava el CAP Muralles. De moment, tot i que en un principi la Xarxa Santa Tecla també és va interessar en aquest centre d’atenció primària, no s’ha presentat cap altra empresa al concurs.

La trentena de treballadors han aportat entre 3.000 i 6.000 euros per constituir la Societat Limitada i respon amb el seu patrimoni del resultat de la gestió.

Actualment el CAP Muralles dóna atenció sanitària a més de 20.000 usuaris i coordina el Servei d’Atenció Continuada diürn de caps de setmana i festius, a tota la ciutat per disminuir la saturació dels serveis d’urgències dels diferents hospitals.
Redacció TT - 28/11/2012 - 17:28h
Fan falta més emprenedors....
30/11/2012
09:20
Potser amb treballadors que hi posen diners de la seva butxaca hi posarán prou interés perquè funcioni. Enhorabona per la iniciativa!
castanya
29/11/2012
12:46
Pobres infelices! Que se trata de una EBA y no de EVA. Los que mandan os han dislumbrado con el nombre de la primera mujer y todos habeis caido de patas. De los 2.2 Meur que ha costado este año, recortar un 20% y os tocará unos 1.6sMeur. Si habeis pedido un crédito para empezar (ya que no empezareis a cobrar hasta verano) no vais a tener ni para pipas. Os van a "escanyar" y luego pasará a manos de la Tecla, como está previsto.
Ilusos viene de ilusión y como toda ilusión es un espejismo. (aprender de la EBA de Alcover y ver a que empresa le han dado la gestión de l'Escala) (quién está detrás de EULEN???)
yo
28/11/2012
21:33
y convergencia sigue cargándose el sistema público de salud, aún suerte de estos profesionales que no han permitido que la "xarxa que todo lo puede" se haga con otro servicio público de nuestra ciudad.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.