Compte enrere per al desmembrament de l’ICS
Es pensen crear una vintena de societats, 8 al voltant dels hospitals, entre els que es troba el Joan XXIII
  
Fotografia de Tottarragona
La formula escollida per la Generalitat serà la de la creació de consorcis hospitalaris, és a dir entitats públiques subjectes al dret privat.

La reconversió de l’Institut Català de la Salut va ser impulsat per Josep Prat, que més tard va tenir que dimitir per la investigació de presumptes irregularitats comeses al front de l’empresa pública de l’Ajuntament de Reus, Innova.

Segons informa en l’edició d’aquest dimarts, el diari El País, la Generalitat, assessorada per la consultora PWC, iniciarà properament el pla pilot a Lleida en l’àmbit de l’atenció hospitalària, a Girona per a la primària, per dividir l’ICS en unes 20 societats, 7 o 8 articulades al voltant dels hospitals que gestiona, entre els que es troba el Joan XXIII de Tarragona als que s’hi sumarien els diferents CAP’s.

L’objectiu d'aquesta mesura, segons el Govern Català, és el de millorar l’eficiència de la gestió de la Sanitat Pública catalana.

El desmembrament de l’ICS i la creació de consorcis hospitalaris, ha estat sempre un dels objectius de l’actual conseller de Salut, Boi Ruiz, que recordem prové de la patronal del sector.

Actualment l’ICS, amb 40.000 treballadors, és la major empresa catalana.
Redacció TT - 22/01/2013 - 12:53h
corrupció... continuarà.
23/01/2013
16:28
Això de la privatització no és res més que crear empreses privades dirigides per afins als partits polítics, familiars, membres del partit, etc. O sia, embutxacar-se més diners encara.
E.Mayayo
23/01/2013
08:54
Hace cierto tiempo salio publicado en Diari un escrito mio titulado "Adios sanidad pública, adios"
Pocos se lo creyeron. Con el paso del tiempo se van cumpliendo los vaticinios y nos van a dejar una Sanidad Pública de beneficiencia. Quien no disponga de recursos lo tiene crudo.
Recuerden la frase " A dios lo que es de dios y al cesar, lo que es del cesar" Debemos saber sin dios en terrenal y cesar un político.
Paco Joneslos
23/01/2013
08:15
Esto es el principio de la privatización de la Sanidad Pública.
Porqué no explican esto bien antes de proponer declaraciones de soberania?
Puede que no hubieran tendo el apoyo que supuestamente tuvieron el 11S y que ya menguó el 25N.
IC no debería dar pábulo a estos recortes firmando conjuntamente decretos soberanistas. Realmene está dando auorización a CiU para estas pseudoprivatizaciones
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.