Els farmacèutics detecten certa confusió entre la població sobre l'euro per recepta i el copagament
  
Són moltes les farmàcies de la província de Tarragona que estan detectant una certa confusió entre la població sobre l’euro per recepta i el copagament, després que el passat dimecres 16 de gener el Tribunal Constitucional, a l’admetre a tràmit el recurs interposat pel Govern espanyol, ordenés suspendre cautelarment el cobrament de la taxa per recepta a les oficines de farmàcia de Catalunya establerta el mes de juny per la Generalitat de Catalunya.

Aquest fet ha generat desconcert, sobretot entre el col·lectiu de pensionistes, portant a pensar que també desapareixia el copagament dels medicaments. Aquesta mesura és independent a l’euro per recepta i va ser establerta pel Govern central a tot l’estat el passat estiu. En el cas dels pensionistes, aquesta mesura es va fer efectiva el passat 1 d’octubre.

És per això, que tot i que els usuaris ja no hauran d’abonar un euro per cada recepta que se’ls hi dispensi, si que hauran de continuar pagant la part corresponent que els hi toqui de cada medicament en funció de la seva condició laboral i nivells de renda (més informació en
documentació addicional).
Documentació addicional
Redacció TT - 25/01/2013 - 10:09h
afectat
25/01/2013
14:18
gràcies per la informació.
desigualtat
25/01/2013
14:17
O tots frares, o tots canonges. Per què no paguen els que es fan rics amb la política?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.