Hortènsia Grau atribueix a les retallades en sanitat els retards en les operacions de cataractes
  
Un cop el Departament de Salut ha admès que les operacions de cataractes són les que tenen més llista d’espera als hospitals del "Camp de Tarragona", Hortènsia Grau acusa Boi Ruiz de ser-ne responsable per la política de retallades que ha imposat al sector. Interpel•lat per la diputada d’ICV-EUiA, el conseller va negar fa uns mesos que existís aquesta problemàtica.

“El cas de les operacions de cataractes a Tarragona”, ha dit Grau, “demostra que és impossible fer més amb menys, i que això perjudica especialment els treballadors i treballadores, que no poden pagar-se una mútua privada tal com Boi Ruiz voldria. Les intervencions oftalmològiques són molt importants, perquè garanteixen l’autonomia de les persones i en milloren la qualitat de vida, i és molt greu que el Govern sigui insensible a aquest fet”.

La diputada ecosocialista ha afegit que “la sanitat pública i de qualitat també és una estructura d’estat, i no entenc com el president Mas l’ha confiada a qui havia estat líder de la patronal de la sanitat privada”.

El febrer de l’any passat Hortènsia Grau ja va interpel•lar el conseller Ruiz sobre el retard en les operacions i el creixement de les llistes d’espera, i aleshores, en seu parlamentària, Boi Ruiz va negar que aquest fet tingués transcendència i afectés els pacients. La setmana passada, però, el director Territorial de Salut va anunciar “una investigació” per determinar les causes de les llistes d’espera.

“Les causes les coneix tothom”, ha dit Grau. “ Tenen a veure amb les polítiques d’austeritat d’aquest govern”.
Redacció TT - 05/02/2013 - 14:51h
Jaume
05/02/2013
22:58
Sospita de menisc trencat al Agost del 2012, resonancia demanada en aquest mes, citat per fer.la el mes de Març, 8 mesos amb problemas de movilitat, pero......la sanitat va de culló de mico.
menisc
05/02/2013
16:36
i les de genolls?
clar
05/02/2013
15:36
obvi.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.