La CGT segueix reclamant l'obertura del servei d'Hemodinàmica els 365 dies
  
Després d’un any d’ampliació de l’horari del Servei d’Hemodinàmica Cardíaca, la Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, “continuem demanant l’obertura les 24 hores al dia, els 365 dies a l’any, i seguirem lluitant i mobilitzant-nos fins assolir l’objectiu esmentat.

Malgrat que valorem positivament l’ampliació horària aconseguida, la considerem insuficient.

Demanem l’ampliació de l’horari d’assistència de la Sala d’Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona per poder oferir la realització de l’ANGIOPLASTIA PRIMARIA al màxim nombre de malalts amb infart del tipus amb elevació del segment ST. Per a poder salvar el teixit del múscul cardíac l’angioplàstia primària s’ha de realitzar abans de dues hores des de l’iniciï de d’infart.

Tarragona és l’única província del seu nivell (amb més de 800.000 habitants) on no es pot realitzar cateterismes cardíacs les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

A les terres de l’Ebre, les persones que pateixen un infart del tipus amb elevació del segment ST, es troben a quasi 200 km de rebre el tractament adequat i, a més, han d’aconseguir arribar a Barcelona en menys de dues hores.

Exigim al Govern de la Generalitat l’assistència correcta i adequada als ciutadans que pateixin un infart, ja que fora de l’horari d’atenció actual han de ser traslladats a Barcelona on hi ha cinc centres oberts les 24h,oferir aquest tractament a l’Hospital Joan XXIII no és més car que enviar els malalts a Barcelona, que en aquest cas s’ha de fer en helicòpter (que ha de portar dos pilots, un metge i una infermera) o bé en ambulància especialitzada. Per tant és qüestió d’organització i de voluntat política, ja que tenim la unitat i els professionals, i els catalans de les colònies (Tarragona) tenim els mateixos drets que els de la metròpoli(Barcelona)”.
Redacció TT - 11/10/2013 - 11:41h
igual estima que mata
11/10/2013
12:56
El cor no avisa mai quin dia fallarà, ni sap d'horaris.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.