0 comentaris
12:12
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Jornada commemorativa amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat
La jornada es desenvoluparà a la Rambla Nova, amb l’objectiu primordial de gaudir d’un espai d’apropament a la ciutadania de Tarragona
El proper dia 3 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el Departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, organitza una jornada commemorativa envers la discapacitat.
Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament de Tarragona, en col•laboració amb les organitzacions, associacions i entitats de les persones amb discapacitat de Tarragona, vol celebrar una jornada de participació i de divulgació de les accions que es duen a terme a la ciutat de Tarragona per contribuir i incidir en la millora integral de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i dels seus familiars.

La jornada es desenvoluparà a la Rambla Nova, amb l’objectiu primordial de gaudir d’un espai d’apropament a la ciutadania de Tarragona, i gaudir d’un espai compartit de sensibilització i de reconeixement dels drets humans i de les llibertats fonamentals les persones amb discapacitat.

L’acte d’inaguració de la Jornada tindrà lloc a les 12h a la Rambla Nova, i comptarà amb la presència de l’Alcalde de Tarragona, la consellera de Polítiques d’Igualtat, el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Sr. Jordi Tous, i els representants de les entitats vinculades amb la discapacitat a Tarragona.

Programa:
• 9 a 20h: Instal•lació d’estands amb la participació d’entitats del sector Rambla Nova (davant del Teatre Metropol).

• 9h a 13h: Circuit de simulació de barreres a la autonomia de les persones amb ceguessa al carrer ( organitzat per l’ONCE).

• 12h: Acte institucional amb lectures de manifestos.

• 18h: Recepció d’esportistes Special Olympics, participants a Castelló 2008 al Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona (organitzat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament).

Entitats col•laboradores:
Associació de Persones Sordes de Tarragona i Comarques
Associació Parkinson de les Comarques de Tarragona
Associació Provincial de Laringectomitzats i Mutilats de la Veu de Tarragona
Associació Provincial de Paràlisi Cerebral
Associació Síndrome d’Angelman
Astafanias
CRANE
Club Vaixell
El Pont
Estela.SCCT
Federació ECOM
Fundació Privada ONADA
Fundació Sant Joaquim i Santa Anna
Fundació Sociosanitària i Social “ Santa Tecla”
Fundació TOPROMI
Llars d’Amistat, Hogares Cheshire
ONCE
Redacció TT - 30/11/2008 - 12:12h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.