CGT alerta del desmantellament de part del servei de Neurocirurgia de l'Hospital Joan XXIII
  
La Secció Sindical de la CGT a l’Hospital Universitari Joan XXIII, vol denunciar el desmembrament progressiu de l’Hospital de referència.

“Segons comunicació rebuda de la Direcció de Recursos Humans de l’Hospital, i citem textualment: “com a conseqüència de la situació econòmica s’estan adoptant mesures amb l’objectiu de reduir l’estructura d’acord amb el compromís d’austeritat, aprimament i agilitat en l’administració” s’inicia el tràmit per realitzar l’amortització d’un lloc de treball de facultatiu especialista en Neurocirurgia.

Això forma part d’una amortització de lloscs de treball de totes les categories, que s’han anat produint des de que van començar les retallades.

Aquesta última és prou important, perquè desmantella part d’ un servei que ha estat emblemàtic per l’hospital, com és la Neurocirurgia i que va costar molt implantar en aquest centre.

Aquests fets no fan més que augmentar la llista de serveis que ha estat bàrbarament mutilats, com cirurgia toràcica i cirurgia maxil•lofacial.

Al reduir els serveis esmentats, molts dels pacients que podríem ser atesos aquí, s’han de desplaçar a Barcelona.

Ens sorprèn que mentre s’està “filant tant prim” en alguns àmbits, surtin notícies en les que el Departament de Salut anuncia que vol blindar els sous dels directius sanitaris, per a que no perdin poder adquisitiu degut a les retallades, i augmenta els càrrecs de confiança amb el nomenament publicat al DOG número 6493 de data 4.11.2013, entre altres, de la senyora Mireia Alabart i Abós, personal eventual del Departament de Salut com a cap de l’Oficina de la Secretaria del Conseller de Salut, amb un sou de funcionari del Grup A, amb nivell de complement de destinació 24 i complement específic de 25.813,80 euros anual.

Com a conseqüència d’aquestes polítiques irresponsables, els professionals d’aquest Hospital estan suportant un augment de la pressió assistencial, l’ augment considerable de les càrregues de treball, l’augment de la precarització laboral per la inseguretat de mantenir el seu lloc de treball, l’augment del desconfort i l’estrès per la dificultat per poder d’atendre als pacients en les seves condicions adequades.”
Redacció TT - 07/11/2013 - 14:32h
Jaume
11/11/2013
10:44
Pero no sabeu que les seves prioritats son les seves butxaques i el seu futur, dons llavors fan per una banda el que esta al seu abast per benposicionarse i per altra banda, servir als de mes amunt, per garantir-se les garrofes de dema.Tota aquesta gent son iguals. Tenen que anar tots fora.
pregunto
08/11/2013
11:25
I per què no desmantellen l'autonomia? O potser ho estan fent a poc a poc?
pagano
07/11/2013
19:22
En los dos casos pagaremos.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.