Acció de protesta contra la 'teclarització' de la Sanitat pública
  
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha realitzat una acció de protesta contra el procés de privatització de la sanitat, que a Tarragona han batejat amb el nom de "teclarització". L'acció ha consistit en una performance en la que el Grup de Treball simulaven ser productes amb els que obtenir beneficis.

L'objectiu de l'acció no era altre que assenyalar la Xarxa Santa Tecla i el seu màxim responsable, Joan Maria Adserà, com a màxims beneficiaris del desmantellament de la sanitat pública a Tarragona (tant de CAP's com de l'Hospital Joan XXIII).

A la vegada, i com ja han fet en altres ocasions, també han volgut assenyalar els càrrecs polítics al Parlament i a la demarcació de Tarragona, Boi Ruiz i Josep Mercadé, com a principals responsables d'aquest procés de privatització de la sanitat.

El Grup de Treball denuncia que el desmantellament del sistema sanitari públic cada cop és més acusat, i les conseqüències més nefastes, tant per als usuaris i usuàries, donada la davallada de la qualitat assistencial derivada de la retallada de recursos; com per al personal sanitari, que treballa en condicions de cap cop major estrès.

Per últim, en aquesta acció també han volgut encoratjar tant els usuaris i usuàries, com el personal sanitari per tal que no claudiquin davant d'aquesta situació i han recordat que les reclamacions que han recollit i presentat als Serveis Territorials de Sanitat, han servit per a accelerar l'atenció que esperaven les persones que han reclamat. Amb aquest objectiu d'animar a la ciutadania a protestar, aquesta setmana han començat a recollir noves reclamacions al CAP de Sant Salvador; on tornaran el proper dilluns, 20 de gener, i que culminaran amb una xerrada explicativa de la campanya "No Marxis Sense Hora!" al Centre Cívic del barri el proper divendres 24 de gener, a les 19h.
Redacció TT - 15/01/2014 - 19:55h
CiU ENFONSA JOAN XXIII I LA SANITAT PÚBLICA EN GENERAL
08/02/2014
23:16
I us extranya ?? Tota la cúpula de la Tecla és de CiU. El senyor Mas unta els seus mentre escanya als altres. Aquest és el govern dels millors.
Aquí tot queda a casa. S'ho reparteixen tot entre quatre.
Respecte a la CGT, els traballadors de Joan XXIII els hi agraïriem que s'asseguessin a negociar enlloc de fer el canelo pel carrer.
Creuem els dits
17/01/2014
09:41
I a l'hora de sortir al carrer i denunciar només estan els de la CGT? i els "Sindicats majoritaris"? i els nostres liders sindicals Salvador (UGT) i Pros (CCOO)? Ah no, aquests es dediquen a anar a les tertùlies, als sopars i a rebre subvencions.
TECLA
16/01/2014
19:54
Com podem anar be, si el SR. CONSELLER BOI RUIZ nomena director de la sanitat publica al SR PRAT, que casualment tambe es director de la sanitat privada, tindra alguna intencio?
Per mes informacio la revista Cafe amb Llet
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.