CGT denuncia que la retallada d'inversió a Joan XXIII posa en perill la seva continuïtat com a hospital públic de referència
  
Fotografia de TotTarragona
Ho ha fet mitjançant aquest comunicat:

"La Secció Sindical de la CGT a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, denunciem que la pèrdua de 7 milions de euros del pressupost del nostre Hospital, respecte a l’any 2013, mentre els centres de sanitat “concertats” mantenen el seu pressupost (per exemple, l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla)i es posa en perill la continuïtat del Joan XXIII com a Hospital Públic de referència al nostre territori.

No podem tolerar, els professionals de la sanitat pública, que ens prenguin el pel i ens considerin imbècils, com molt bé han alertat la junta facultativa. No es poden perdre més diners perquè no podrem donar l’atenció necessària als pacients.

Si el Gerent Territorial de l’ICS, és incapaç de defensar els interessos de l’Hospital, als quals es deu per mandat i pel sou que se l’hi paga (amb els diners dels contribuents, no ho oblidem), doncs que dimiteixi. Que tinguin la dignitat personal i professional de reconèixer la incapacitat de defensar allò que en realitat ha de defensar, quan en canvi es doblegui com putxinel•li a les exigències i directrius dels poders.

Celebrem que el col•lectiu de metges de l’Hospital Joan XXIII hagi denunciat la situació crítica que es viu, fruit de les retallades. Fa temps que el nostre sindicat ho denuncia, i el posicionament d’ara dels facultatius és un bon suport, doncs d’alguna manera reconeix la nostra tasca i s’afegeix a la línia de treball per defensar el que no ha de deixar de ser l’Hospital Universitari de referència .
.
Anem en la bona direcció, i quan més siguem a defensar la sanitat pública i l’Hospital Joan XXIII, segur que podem tenir més garanties d’èxit.

Quan sumem, la força es multiplica".
Redacció TT - 24/03/2014 - 12:13h
ramat dirigit
25/03/2014
09:59
Aneu a votar nois.
piano
25/03/2014
09:24
Els facultatius, s'han adormit molts anys. Ara volen recuperar el temps perdut i es tard, massa tard.
Potser que estan fent un gran favor a la Tecla, i ja se sap tecla mes tecla fan un piano.
més clar
25/03/2014
00:35
La gene beneficia a la tecla.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.