El PP denuncia que els ciutadans de Tarragona són els que reben menys euros per càpita en sanitat d'Espanya
  
Fotografia de Tot Tarragona
El diputat del Partit Popular Català Jordi Roca ha reclamat avui al conseller de Salut, Boi Ruiz, que “destini més diners per càpita en sanitat als veïns de Tarragona”. “Actualment som els ciutadans que rebem menys euros per càpita en sanitat d’Espanya, mentre des del Departament de Salut ens diuen que tenim el millor sistema de salut del món”, ha afegit, sentenciant que “és molt injust, no entenem per què un veí de Tarragona rep menys recursos que un veí de Barcelona”.

Durant la seva intervenció a la comissió de Salut del Parlament, Roca ha recordat que “tot i que Generalitat és la segona comunitat en pressupost per càpita, en despesa sanitària estem a la cua del conjunt d’Espanya”.

Pel que fa a la recent implantació del servei d’hemodinàmica de Tarragona les 24 hores del dia després de la mort d’un veí el passat mes de desembre, el diputat del PPC ha destacat que “aquest servei s’hauria d’haver revisat fa molt temps, i per això ara cal fer un anàlisi del que ha passat”. I en aquest sentit, Roca ha recordat que “el març del 2013 el ple de l’Ajuntament de Tarragona va aprovar una moció presentada pel PPC en què es demanava al Govern la implantació d’aquest servei, que ja s’hauria d’haver posat en marxa el 2010”.

Així mateix, Jordi Roca ha assenyalat que “una població de 800.000 habitants es mereix aquest servei, perquè no era un cost, no era una decisió econòmica, sinó que era una decisió política, i a Barcelona es va decidir que el servei es posaria el 2015, per moltes reivindicacions que hi hagués a Tarragona”. I finalment, el diputat del PPC ha lamentat que “a Tarragona, com som l’única província de Catalunya que no té cap conseller al Govern, hem de fer molt soroll per a què se sentin les nostres reivindicacions”.
Redacció TT - 26/02/2015 - 14:41h
JBL
27/02/2015
17:40
És clar, amb tot el que "distreuen" els PePerus del Govern Central en nom de Todo por la Patria però costelles nosatres, no m'extranya res. Encara bo que arriba el què arriba a aquestes terres nostres, perquè entre Lapuertas, Bárcenas, Yáñeces, Galeotes, Granados, Crespos, Moragos, Blesas, Ratos, Fabras, Costas, Cotinos, Ramblas, Matas, Gúrthels diversos i una trentena més de noms de la llista de la comptabilitat en "B" del PP aportada pel propi Bárcenas.
Com voleu que arribin diners aquí, amb tota aquesta brutal sangria a la caixa d'origen?
I ara, aquest pàjaru diu que rebem menys euros per càpita?! No tens vergonya ni dignitat!
Apa, i que et moqui la iaia!
timbaler
27/02/2015
12:16
Aquests del PP son uns
hipòcrites!
Qui colla les autonomies que tenen que pagar els gastos de sanitat?
Doncs justament el govern central del PP que per cert ha estat el que menys retallades
ha fet durant aquests anys de crisis i retallades
bla bla bla a qui m'interpela
27/02/2015
09:50
No sé si és cert o no. Tu com ho saps? Per creure-m'ho haig de confiar en la paraula d'un senyor en qui no confio. Que ens doni xifres i ens ho començarem a creure... o potser descobrirem que el que diu no és cert, o la diferència entre Tarragona i la resta de Catalunya va d'uns centimets.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.