Santa Tecla millora el servei d'urgències que trasllada a la primera planta
  
Des del passat 3 de març els professionals i usuaris de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla disposen d’un servei d’urgències millorat, amb un nou espai més còmode, funcional i dotat amb els mitjans tècnics necessaris per garantir una atenció òptima a la demanda assistencial de la població tarragonina.

La millorada àrea d’urgències, traslladada a una zona remodelada de la primera planta de l’edifici de la Rambla Vella, està dotada de 12 boxs, 1 box per a cures, 1 box per a la realització de guixos, noves sales d’espera i una zona específicament dedicada a l’atenció d’urgències pediàtriques (amb quatre boxs pediàtrics i sala d’espera pròpia). Amb el trasllat de les urgències a aquesta nova ubicació se solucionen definitivament les limitacions que plantejaven les històriques urgències de la planta baixa de l’hospital, que aviat haurien quedat obsoletes després de dècades de bon funcionament i servei a la ciutadania.

La nova àrea d’urgències, a banda de millors condicions d’espai i comfort per a professionals sanitaris i usuaris, incorpora avenços tècnics en la monotorització a distància continuada dels pacients i en procediments de control i seguretat en la prescripció i dispensació de medicaments. El servei s’ha dotat també de nous equips informàtics.

Tot i estar ubicat ara a la primera planta, l’accés dels usuaris al servei d’urgències continua fent-se a través del mateix lloc de sempre, al taulell d’urgències de la planta baixa de l’hospital, on l’equip d’infermeria del servei d’urgències s’encarrega de fer la recepció i el cribatge de cada cas. Amb la posada al dia del servei la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla continua amb la seva política de millora continuada dels centres assistencials en pro d’una millor atenció a la ciutadania i de l’excel•lència assistencial del seu equip humà.
Redacció TT - 10/03/2015 - 19:54h
Jaume
10/03/2015
23:20
Ja que es fan els put.. amos de la sanitat a Tarragona, es llogic aquesta "prosperitat" economica que els hi permeti aquestes milloras.
donde hay
10/03/2015
20:14
hay
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.