0 comentaris
12:45
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Figuerola del Camp potencia l’atenció a persones grans i discapacitats
Es volen potenciar les activitats grupals i l’associacionisme de la gent gran
  
L’Ajuntament de Figuerola, amb el suport de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de l’Alt Camp, ha posat en marxa aquesta setmana un programa per potenciar l’atenció domiciliària a persones grans i discapacitats amb serveis complementaris als garantits per la llei. Aquests serveis els prestaran un treballador social del Consell Comarcal de l’Alt Camp, una treballadora familiar de l’Ajuntament de Figuerola del Camp i la regidoria de Benenestar Social del consistori.

Aquest programa pretén donar suport a la gent gran que viu sola i tot i que es valen per elles mateixes necessiten assistència quan estan malaltes. També volen arribar a les persones que estan en periode de tramitació dels ajuts de la Llei de la Dependència. Un altre objectiu és la realització d’activitats grupals i comunitàries, com tallers de memoria o gimnàsia i petanca, i el suport a l’associacionisme de la gent gran, rendibilitzant les diferents infraetructures i equipaments municipals existents.

Des de dilluns s’està portant a terme una tasca de presentació del servei als potencials receptors, que a Figuerola del Camp són una setantena. A més d’explicar els serveis que es poden donar es vol consultar a aquestes persones grans i discapacitades els tallers i altres activitats que voldrien que s’organitzessin. Amb el programa es pretén complementar l’atenció individual més purament assistencial amb una detecció i tractament de caire preventiu.
Redacció TT - 03/12/2008 - 12:45h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.