Indignació a Sant Pere i Sant Pau perquè el barri continua sense ambulància
  
L'AVV La Unió ho explica en aquesta nota de premsa:

"Fa un mesos, coincidint amb l’adjudicació a una nova empresa del servei d’emergències, es va retirar l’ambulància que prestava servei al barri de Sant Pere i Sant Pau. Això entre d’altres retallades horàries i de vehicles al territori.

En una reunió mantinguda a la FAVT el director territorial del Servei d’Emergències mèdiques de Tarragona ens va comunicar que el trasllat de l’ambulància es devia a que el seu emplaçament no reunia els requisits tècnics mínims exigits (tot i que estava prestant servei des de feia anys). Ens va demanar també un temps per habilitar un espai al barri on ubicar el vehicle en breu i es va comprometre a mantenir-nos informats. Els vehicles ubicats a altres indrets de la ciutat, tot i que tampoc es complien 100 % els requisits, es mantenien a les seves ubicacions.

El que no ens va dir, però, era que el nou emplaçament tampoc complia els requisits exigits. Ara ens assabentem, no per l’administració, que l’ambulància es trasllada novament. Aquest cop a una nau al polígon industrial Riu Clar.

Volem pensar que aquesta reestructuració tenia per objectiu la millora del servei i no garantir els guanys de l’empresa concessionària a costa del servei. Les actuacions, però, ens ho fan difícil de creure. Volem que l’administració pensi en els usuaris que som els que paguem el servei, un servei bàsic i vital, i no en els beneficis de l’empresa que és qui l’ha de facilitar amb eficàcia. No volem que s’actuï posant els beneficis econòmics privats per damunt de l’atenció a la ciutadania.

Aquest nou model de emergències sanitàries ja ha fet fallida a indrets com Lleida o les Terres de L’Ebre on s’ha aturat, en part, gràcies a la pressió i les mobilitzacions de la ciutadania.
Un barri amb més de 17.000 habitants no es pot quedar sense aquest servei bàsic i vital que, a més, atén les necessitats de les urbanitzacions properes i del territori. L’ambulància encara no ha tornat al barri. L’administració no ha complert, tampoc, el seu compromís de mantenir-nos informats.

Per tot això l’Associació de Veïns la Unió i la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona anunciem que emprendrem les accions necessàries perquè l’ambulància torni al barri amb unes instal•lacions dignes per als professionals que presten el servei i perquè aquest sigui de qualitat".
Redacció TT - 20/04/2016 - 12:12h
Cristian
27/04/2016
19:47
Totalment d´acord, és intolerable
Ja n´hi ha prou de jugar amb determinades coses, la sanitat pública ja!!,.. no serà deficitari quan es hi han privades interessades prou de mentides
luisa ana garcia castro
23/04/2016
23:55
tenemos derecho a una ambulancia pues en el barrio hay mucha gente mayor y niños que se ponem muy enfermos y no tienen transporte y por que en este cap no hay servicio de urgencias ni fines de semanani festivos,
GRACIAS
vecino
20/04/2016
21:19
Si pasa algo que?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.