Alejandro Fernández vol més informació de l'obertura de l'UCI Pediàtrica de Joan XXIII
  
Fotografia de Tot Tarragona
El diputat al Parlament, Alejandro Fernández, presentarà una bateria de preguntes al conseller de Salut, Toni Comín, en referència a l’anunci d’obertura el proper mes de desembre de l’UCI Pediàtrica de l’Hospital Joan XXIII. En aquest sentit, el diputat popular ha assenyalat que “tot i que arriba amb anys de retard, és una bona notícia que la província de Tarragona recuperi a partir de desembre el servei d’UCI Pediàtrica”. Tot i això, Alejandro Fernández ha crititicat “la falta de concreció del gerent del CatSalut, Roger Pla, que ha fet l’anunci a través d’un mitjà de comunicació, sense explicar ni quan començaran les obres, les afectacions als serveis de l’hospital, ni la inversió que es realitzarà”.

Així mateix, el diputat tarragoní s’ha mostrat “preocupat” pel fet que “Pla hagi anunciat que l’UCI Pediàtrica entrarà en funcionament només al 50% de la seva capacitat, amb entre quatre i vuit places, quan les derivacions de la província a Barcelona arriben a 800 cada any”. Alejandro Fernández també preguntarà al conseller Comín sobre la possibilitat que hi hagi derivacions d’altres centres en moments de saturació i el protocol que se seguirà perquè els pacients de la província de Tarragona no es quedin sense servei.

Per finalitzar, el diputat del PP demanarà al conseller de Salut, Toni Comín, el seu compromís en seu parlamentària que “efectivament, l’UCI Pediàtrica entrarà en servei el proper mes de desembre”.
Redacció TT - 07/09/2016 - 20:51h
Autobombo el que es fan l'ICS i el J23
08/12/2016
13:31
Aquí l'únic autobombo que hi ha és el de l'ICS i el del mateix J23. Ja som al desembre í... On és la UCI? A mí m'interessa saber quin n'és el pressupost. Supera el destinatat al prusés o és inferior? Quina prioritat té la sanitat per la Generalitat?
ja n'hi ha prou d'autobombo
13/09/2016
14:23
Doncs molt bé, que presenti la bateria de preguntes. Que potser no és aquesta la seva feina?

És que potser un cirugià del Joan XXIII fa un anunci al TT cada vegada que fa una operació? O un agent inmobiliari fa un anunci al TT cada vegada que ven un pis?

Menys autobombo i més feina és el que han de fer els polítics!
25D
08/09/2016
14:09
fum fum fum.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.