L'Ajuntament i l'ICS enceten els actes del 50è aniversari de l'Hospital Joan XXIII
  
Fotografia de Tot Tarragona
Fotografia de Tot Tarragona
Fotografia de Tot Tarragona
Fotografia de Tot Tarragona
Aquest divendres 4 de novembre, l’Ajuntament de Tarragona i l’Institut Català de la Salut, en un seguit d’actes conjunts, han inaugurat oficialment l’inici del 50è Aniversari de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

A les 12 del matí, s’ha celebrat un acte institucional públic que ha tingut lloc al Saló de Plens, presidit pel conseller de Presidència i Estratègies de ciutat, Alejandro Fernández, que ha estat acompanyat per la directora gerent de l’ICS, Candela Calle, i pel gerent de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gràcia. El pediatra jubilat de l’Hospital Joan XXIII, Dr. Agustí Tarrès, ha pronunciat una conferència titulada “Impacte del Joan XXIII a la ciutat de Tarragona”.

En acabar, a les 12.45 hores, la comitiva s’ha traslladat a l’Hospital on davant de la façana del centre sanitari han continuat els actes festius. En primer lloc, hi hagut parlaments de la directora gerent de l’ICS, Candela Calle, i del director de centre de l’Hospital Joan XXIII, Albert Pons. Seguidament i obert a tota la ciutadania, s’ha comptat amb la participació de l’ONG Pallapupas; la banda de dixie, Small River Brass; el personatge de Port Aventura, Woody, i els súpers herois del Banc de Sang i Teixits. A més, s’ha desplegat una lona des del terrat de més de 14 metres, que anunciarà durant tot un any la celebració de l’efemèride.
Redacció TT - 04/11/2016 - 15:19h
nostalgia
05/11/2016
16:07
Da pena ver en qué situación lo recibimos y en qué lo hemos convertido..

La conferencia del dr. Tarrés explica el impacto que supuso la creación del Hospital para Tarragona.
Desgraciadamente, vemos día a día como se deteriora en beneficio de otros centros privados o " concertados" Tendrá el mismo destino la Ciudad Residencial?

En manos de la Gene, nunca se sabe...
Nosotros vemos ahora cómo lo tenemos
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.