Aprovades les esmenes del PSC que demanen al Govern que executi les obres pendents a Joan XXIII
  
Fotografia de Tot Tarragona
El diputat del PSC al Parlament per Tarragona Carles Castillo s’ha mostrat “molt satisfet” per l’aprovació al Parlament de les esmenes del PSC referents a l’execució, per part del Govern de la Generalitat, de les obres pendents a l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

En concret el diputat socialista es refereix a cinc esmenes aprovades que demanen al Govern que garanteixi els recursos suficients, en els pressupostos de la Generalitat per enguany, per iniciar les obres de reforma de la setena planta de l’hospital, per redactar el projecte bàsic i executiu de les noves consultes externes del centre hospitalari i per garantir els recursos necessaris per a l’UCI pediàtrica, per a la unitat litotriptor i per a la segona unitat hemodinàmica de l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

L’objectiu d’aquestes esmenes és “garantir que davant de la paràlisi que està demostrant el Govern de Junts pel Sí les inversions sanitàries absolutament necessàries i imprescindibles per Tarragona s’executin sense més demores. Els socialistes demanem el suport de tots els grups representants a la Cambra per impulsar definitivament les obres de millora i ampliació de l’hospital Joan XXIII de Tarragona que beneficiaran enormement al conjunt de la ciutadania tarragonina.”

Carles Castillo ha recordat que va ser l’anterior Govern catalanista i d’esquerres qui va aprovar un pla d’inversions en matèria sanitària tant a la ciutat de Tarragona com al conjunt de les comarques tarragonines. “Un projecte mesurat i perfectament realitzable però que va ser aplaçat i ajornat sine die un cop CiU va tornar al Govern.”

“El patriotisme i el tarragonisme no es defensen només amb paraules ni amb discursos abrandats sinó també, sobretot, s’han de demostrar amb realitzacions concretes que assegurin inversions que siguin útils per als ciutadans. És incomprensible, en aquest sentit, el rebuig de Junts pel Sí a les esmenes socialistes que tan sols demanaven executar inversions previstes i pactades pel mateix Govern de la Generalitat. Ja anuncio que el grup socialista presentarà també propostes de resolució al Parlament demanant al Govern que actuï per reduir les intolerables llistes d’espera per a intervencions quirúrgiques que els ciutadans patim a la regió sanitària de Tarragona”, ha reblat el diputat tarragoní.
Redacció TT - 08/02/2017 - 14:37h
a ver ahora
08/02/2017
15:27
siempre aceptan las propuestas pero ya vemos el resultado que ha dado hasta ahora.
No podemos sentirnos satisfechos hasta que no veamos realizadas las propuestas aprobadas. No son una prioridad para ellos los problemas de Tarragona. Empezando por la contaminación de la petroquímicas o por el tema del BCN World que se empeñan en tirarlo adelante sin permitirnos hacer un referéndum sobre el impacto negativo que puede suponer. Los referéndums son para otras cosas.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.