La platja de l'Arrabassada estrena zona de bany adaptada per a persones amb mobilitat reduïda
  
La platja de l’Arrabassada compta des d’aquest estiu amb una nova zona de bany adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. La consellera de Medi Ambient, Ivana Martínez, ha explicat que “aquesta intervenció integral està pensada per a que les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir plenament de la platja”. I ha afegit: en els darrers anys des de l’Ajuntament, juntament amb la Creu Roja, hem anat introduint serveis i millores per facilitar l’accés de tothom a les platges, aquest estiu hem apostat per realitzar una sèrie de millores que converteixen la platja de l’Arrabassada en la més accessible de la ciutat i de la Costa Daurada”. El president de Creu Roja, Ramon Grau, ha destacat la bona acollida de les mesures implantades en aquestes primeres setmanes en funcionament.

La principal intervenció que s’ha realitzat ha estat la instal•lació a la part central de la platja d’una tarima de fusta de cinquanta-dos metres quadrats i dues pèrgoles per donar ombra de vint-i-set metres quadrats en total. Al mateix temps, s’ha senyalitzat i duplicat l’amplada de la passarel•la de la fusta que hi dóna accés.

Pel que fa als serveis, la platja compta des d’aquest estiu amb un lavabo adaptat i reservat a l’ús de persones amb mobilitat reduïda i també amb una dutxa amb banqueta. Ambdós estan instal•lats en la zona central de l’Arrabassada.

En aquesta mateixa zona s’han ampliat les places d’aparcament reservades, que han passat de tres a sis i que s’afegeixen a les quatre existents en altres punts de l’aparcament de la platja. I per facilitar l’ús del transport públic, la parada de bus de l’EMT compta amb una vorera ampliada i una rampa d’accés.

Aquestes millores s’afegeixen al servei de cadires i crosses amfíbies que realitza la Creu Roja i que facilita el bany a les persones amb mobilitat reduïda que també són ateses per personal qualificat de l’equip de salvament. Des de l’inici de temporada, s’han realitzat 164 serveis, 54 amb les crosses i la resta amb les cadires. En el mateix període de l’any passat, es van realitzar 101 assistències.
Redacció TT - 03/08/2017 - 16:07h
molt bé
04/08/2017
17:39
Quan surt el Sol surt per a tothom.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.