0 comentaris
17:44
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Els treballadors de Joan XXIII indignats perquè no coneixen els torns del 2018
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
Segons denuncia el sindicat CGT, “aquest any s’ha produït un fet insòlit al Departament de RRHH del Joan XXIII. Han realitzat una nefasta previsió de canvi de programa informàtic gestor de cartelleres en el darrer terç de l’any, que ha provocat un caos en la generació de cartelleres, donat que no ha funcionat com s’esperava però tampoc han estat capaços de fer funcionar el ja existent i els treballadors es troben en una situació alarmant. A data 27/12/17 el torn diürn encara no té la cartellera del que ha de treballar l’any vinent i el que és més greu, els treballadors amb reducció de jornada per tenir cura d’un fill o altres no poden triar els seus dies de reducció donat que no saben encara quins dies treballen en la primera setmana de l’any.

El torn nocturn també ha sofert un gran canvi generat per la voluntat de previsió que RRHH ha volgut imposar. Es van realitzar unes “enquestes democràtiques” que com era d’esperar, no han estat gens de democràtiques, per tal de generar un únic torn nocturn per tot el personal (quan l’hospital disposa de varis torns que fins ara han funcionat a la perfecció). I sumat a la també imposició de l’elecció de les nits festives per excés de jornada que pateix aquest torn a un plac de 6 mesos quan fins ara era de 3 mesos, sense garanties d’aprovació si les necessitats del servei ho requereixen, per la qual cosa, el treballador segueix perdent drets.

Imposició que CGT ha impugnat repetidament en cada reunió i Junta de personal, i on no s’ha escoltat a la veu dels treballadors. Ara ens trobem que segueixen havent errors en l’entrega de cartelleres on no s’han respectat els torns de cada servei ni la ubicació del personal i no tenen una entrega confirmada de cartelleres definitives amb aprovació i previsió de lliurançes. Tot summament vergonyós”.
Redacció TT - 27/12/2017 - 17:44h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.