Josep Fèlix Ballesteros inaugura la Marató de Donants a l'Hospital Joan XXIII
  
Aquest divendres, 12 de gener, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat el primer donant de la Marató impulsada pel Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

L’alcalde ha compartit espai de donació amb un ciutadà, Pol Domínguez.

Josep Fèlix Ballesteros també estava acompanyat per la regidora de Serveis a la Persona, Ana Santos, pel gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gracia, i pel director de l’Hospital Joan XXIII, Albert Pons.

També han donat sang el músic de Els Pets, Joan Reig, i el president de la Creu Roja a Tarragona, Ramon Grau. Algunes personalitats que s’han volgut sumar i donar suport a la campanya de donació han estat l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, el president del Col•legi de Farmacèutics, Joaquim Nolla, i el president del Col•legi de Metges, Fernando Vizcarro, entre d’altres.

A més, avui divendres també s’ha fet una campanya de donació especial a l’Ajuntament de Tarragona, també amb la presència de l’alcalde del consistori.

La Marató de Sang de Catalunya se celebra del 12 al 19 de gener als principals hospitals catalans. Aquesta Marató està dedicada a l’experiència de la donació, i des d’avui divendres, els donants rebran un SMS que els informarà quan la seva sang s’hagi utilitzat, una iniciativa pionera a l’Estat.
Redacció TT - 12/01/2018 - 17:46h
Patético !!
15/01/2018
23:23
Es mejor su sangre que la de un obrero ?? Pero cuando dejarán estos personajes de vivir por y para el puto-voto ...la prensa estaba allí o ya iba acompañandolo??
Buffff
14/01/2018
08:03
No se que opinar....la publicidad sobra...se hace por solidaridad no por promoción...hay politicuchos cualquier cosa os vale..
ondia
12/01/2018
21:34
I mira que li agrada la foto al Balle.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.