Joan XXIII posa en marxa nous dispositius per fer front l'epidèmia de grip
  
L’ICS i GIPSS activaran dos dispositius nous per fer front a l’epidèmia de grip i reforçar el Pla Integral d’Urgències de Catalunya (PIUC). Els nous dispositius són fruit de la coordinació entre l’Hospital Joan XXIII, Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS) i la Direcció d’Atenció Primària.

En primer lloc, els caps de setmana i festius, en horari de dia, els pacients atesos a les urgències de l’Hospital Joan XXIII amb un nivell de complexitat 4 i 5, és a dir, els pacients amb patologies de baixa complexitat, seran atesos al CAP Tàrraco. Per tant, aquests pacients, entraran igualment per la porta d’urgències del Joan XXIII, passaran pel triatge del servei d’urgències, i els pacients de nivell 4 i 5 seran atesos al CAP Tàrraco, centre ubicat al mateix recinte del Parc Sanitari Joan XXIII.

En segon lloc, la unitat d’hospitalització al domicili del Joan XXIII ha crescut, des d’aquest dilluns 15 de gener, amb un equip compost per un metge i dues infermeres. Aquest equip permetrà alliberar llits del centre sanitari i drenar els pacients de manera òptima. La unitat d’hospitalització al domicili, amb experiència des de l’any 1999, proporciona cures i atencions a nivell hospitalari al domicili dels pacients. És una unitat que permet optimitzar els recursos hospitalaris i, sobre tot, representa moltes avantatges pels pacients que mantenen una atenció mèdica especialitzada amb la comoditat d’estar a casa seva.
Redacció TT - 16/01/2018 - 15:53h
pacient
17/01/2018
19:16
Falta gestió.
ummm
17/01/2018
18:05
veurem
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.