El proper 5 de maig arriba a Tarragona la 'PH Challenge Eurocycling', dedicada a la hipertensión pulmonar
  
Amb motiu del dia mundial de la hipertensió pulmonar, el proper dissabte 5 de maig, i per tal d’aconseguir el seu objectiu, que no es un altre que crear consciència i donar a conèixer la malaltia que afecta greument als pulmons i al cor, i que es diagnostica en un estadi molt avançat de la malaltia, l'associació de Hipertensió Pulmonar ha organitzat la “PH Challenge Eurocycling”, que tot seguit explica els detalls de la mateixa.

"PH Challenge Eurocycling"

Es tracta d'una marxa ciclista per diverses poblacions de la costa mediterrània, des de Cadis a Atenes, amb la participació d'entitats i clubs ciclistes, aficionats i persones usuàries de la bicicleta i que es mantindrà durant tot l'any 2018 amb l'objectiu que entre tots podem aconseguir realitzar la ruta Eurovelo 8. Aquest repte ho realitzem per crear impacte i perquè l'entorn sigui conscient de les dificultats que comporta viure amb aquesta malaltia.

Des de l'associació de Hipertensió Pulmonar, durant aquest dia també volem reivindicar la necessitat de millorar la qualitat de vida dels afectats i també celebrar l'augment de l'esperança de vida dels més de 25 milions de persones que viuen amb hipertensió pulmonar a tot el món.

Amb aquesta iniciativa volem involucrar a tots aquells ciclistes o aficionats al fet que segueixin la ruta a través de l'aplicació Strava i que puguin realitzar durant l'any parteix de la ruta Eurovelo 8 que quedarà registrada en l'aplicació en benefici de la causa de la Hipertensió Pulmonar i que posteriorment podran compartir amb els seus amics a les xarxes socials.

El dia 5 de Maig realitzarem el recorregut de l'Eurovelo 8 de Tarragona a Barcelona amb aturada a Vilanova i la Geltrú i Sant Feliu de Llobregat, on estarem en cadascun d'aquests llocs creant consciència sobre aquesta malaltia i compartint amb familiars i/o malalts i tot aquell que li pugui interessar, tots els projectes en els quals treballa l'associació per avançar en la qualitat de vida d'aquestes persones”.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web http://www.phchallengeeurocycling.com/
Documentació addicional
Redacció TT - 02/05/2018 - 22:45h
sobra gent
03/05/2018
08:44
Fer-se gran és la gran putada.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.