Inauguració de l'edifici de Vigilància de la Salut al Port de Tarragona
  
El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, i Marc Salla, gerent de SP Activa han inaugurat avui el nou edifici de Vigilància de la Salut, ubicat al moll de Castella del port, que serà gestionat per SP Activa, i donarà el servei de medicina del Treball, al Servei Mancomunat de Prevenció del Port de Tarragona, que és l’encarregat de la prevenció de riscos laborals en l’àmbit de la comunitat portuària, per a totes les empreses adherides al Mancomunat.

La vigilància de la salut engloba un seguit d'activitats referides tant a individus com a col•lectius, i els seus objectius són la identificació de problemes de salut i l'avaluació d'intervencions preventives en els llocs de treball.

Aquest nou edifici substitueix les instal•lacions anteriors que havien quedat obsoletes i dota d’unes millors condicions a l’equip mèdic i als usuaris del Servei.

Entre les activitats que es portaran a terme a les noves instal•lacions, podem destacar: Avaluació de la salut dels treballadors mitjançant reconeixements mèdics en funció dels riscos específics del seu lloc de treball, elaboració i registre d'informes corresponents a la vigilància de la salut, valoració de riscos per a la salut a treballadors especialment sensibles a determinats riscos, assessorament en la notificació, anàlisi i investigació de les malalties professionals, campanyes de promoció de la salut i vacunació, elaboració i conservació de la documentació corresponent a disposició de l'autoritat laboral.
Redacció TT - 12/10/2018 - 10:08h
un altre regalo del president del port
13/10/2018
11:43
Amb diners públics es molt fàcil sortir als diaris, fer favors a empreses privades amb diner públic es diu prevaricar, marxi ja cap a casa i que vingui un bon gestor, no va dir que ja ho havia decidit al gener, aquest home es un mentider compulsiu, ... expliqui quan s'ha gastat al serrallo a la pasarela al moll de costa... expliqui que valdrà el passeig del miracle... es clar que l'alcalde vol que segueixi... els socialistes estan encantats amb vostè.... gracies al port Ballesteros tornarà a ser alcalde i els del PDcat mirant-s'ho...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.