El PSC presenta al Ple la moció de compliment per a la construcció del nou Hospital Joan XXIII
  
El Grup Municipal Socialista presenta al Ple de l’Ajuntament del 18 de gener de 2019, una moció per la construcció del nou Hospital Universitari Joan XXIII i la reposició dels llocs de treball perduts.

Durant els darrers anys de la crisi, l’Hospital Joan XXIII ha estat un dels grans perjudicats de la falta d’inversions que pateix el territori. Aquesta falta d’inversió, sumada a la no reposició de llocs de treball durant els darrers deu anys, ha representat una pèrdua de la qualitat sanitària a la nostra demarcació.

La regidora Ana Santos ha afirmat que “hem de reivindicar les partides pressupostàries del nou Hospital Joan XXIII que actualment estan en un calaix en el qual cap tot”, a més “volem que sigui nominatiu, com ho té per exemple l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona”.

Així mateix “demanem la reposició de totes les persones que en els darrers deu anys s’han anat perdent, i que suposa un detriment del servei, dels usuaris i de les persones que treballen a l’Hospital”. També es demana a la moció “que es tanqui l’empresa GiPPS perquè ja no té cap sentit que existeixi, i a més hi ha greuges comparatius entre els treballadors”.

El primer secretari de la UGT, Joan Llort ha afirmat que “estem cansats de sentir sempre el mateix discurs que diu que es farà una inversió a l’Hospital Joan XXIII. Però ja han passat dos consellers i encara no hem vist els diners per aquesta inversió”. Ha subratllat també que “la ciutadania està pagant els impostos que se’ls demanen, i el que volem és que gestionin bé. Si venen uns consellers que es comprometen en què es farà un nou Hospital, que es compleixin els terminis i que es faci”.

El responsable de recursos de CCOO, Joan Canela, ha manifestat que “és difícil d’entendre que una comunitat autònoma com Catalunya, que és relativament rica respecte la resta de comunitats de l’estat Espanyol, tingui un sistema sanitari que és bo, però que se sustenta fonamentalment sobre l’esforç dels professionals en situacions de precarietat, amb recursos minvats, i retribucions molt pitjors que la majoria de metges, infermeres i auxiliars d’altres comunitats autònomes”.
Redacció TT - 16/01/2019 - 16:14h
RE a qui mes
18/01/2019
23:09
Nen, aixó es responsabilitat dels teus del govern de la Generalitat, no del Pedro Sanchez... !!
a 12 km
18/01/2019
13:56
I el de Reus, què? Aquest també s'ha d'omplir. Cavall gran, camini o no; això van dir i van fer.
i que mes
16/01/2019
16:51
oltes paraules però el fet es que en els pressupostos del 2019 presentats pel govern de pedro Sanchez les comarques de Tarragona en surtim perjudicats asmb un 22 % menys que l'any passat, no en tenim ni per pipas.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.